Followers

Saturday, May 16

masa FUTURE kuh?!

hohoho (merry krismas)
tetibe lak krismas pehal??
nak mampos?? hahahah!!
mintak mangap yep hadirin hadirat sekalian..
mengong sebentar..
lalala~
lamer giler menvavi aku tak menge"post" blog..
agak kekok+janggal+senget nak memikir ape aku nak tulis neh..
adess~

haa, aku nak citer neh pasal ape aku nak study pasneh..
aku xdpt upu..
aku xdpt perguruan..
aku xdpt politeknik..
abes, ape yg aku dpt????

drumm plisssss~
dudududududududududududu...

aku dapat poly-tech mara..
diploma banking dgn kerjasama UiTM..
n then, aku dpt form6..
nak taw maner satu yang aku nak pilih??
hahahaha!!
xdecide ag meh..
aku da wat rayuan perguruan, politeknik & upu..
aku ngah menunggu keputusan rayuan ito..
klow aq xdpt jugak, berkemungkinan beso sebeso-beso alam semesta aku akan pergi ke poly-tech mara..
nak amek form6 da terlepas tarikh daftar..
(kan da kene maki hamon kat blog miss yatt)
lalalalala~
bak kata pepatah, terlajak perahu bley undur..
terlajak hari daftar f6.....................MANER BLEY UNDUR MENGONG!!
hahahaha!! (amek kaw!)

xpela..
just carry on dengan ape yang aku nak amek neh..
n start from the beginning..
hope, aku akan dapat kos yang ag besh..
hahahaha!!

[study~study~study]

truly:
~prinZe acap~

4 comments:

.BUNGA. said...

acap-belum terlambat lagi-u still boleh daftar form 6... pg la... poly-tech mara tuh tah pape la.... nama pon dah mcm jahanam...

PrinZe_AcaP said...

hahahaha..
mcm jahanam siot!!
xbley blah tolle kan..
dasat..dasat..
hmm, ntahla..
maner nak amek pung xtaw..

.BUNGA. said...

amik form 6!

PrinZe_AcaP said...

hahaha grang seh guru aku neh kan..ngeE~