Followers

Sunday, July 5

my new life

salam salam salam..lamer gak aku xabdikan diri dalam blog neh..bersawang n berhabuk sudeyh..adess~ cowiy laa ea..a lil' bit busy cket uruskan hal kolej..hehe// now aku study kat Kolej Poly-tech Mara Bangi..taw kan??senang2 datang laa jenguk aku kat sito ea..wakakakaka// (semata2) aku reg 25/6..bese laa kan..orentation week..SUMPAH BUHSAN !! tobat aku weyh..killer arh..kire pengalaman arr tuh kan..hehe//
b4 this aku xpenah ag jao2 ngan family..sbb aku xpernah pung masok asrama..aku xnak ! ade hantu..hahaha// aku blajo kat skowl bese jep..malas nak dduk kat hostel..xbesh xbesh ! awal2 neh mcm homesick cket arr..ala, bese arr kan..tp xdela heavy cgt..aku kontrol jep..hehe// xkan nak tunjuk2 depan owg nak nanes2 berbagai..kan kan kan.. =)
weekend aku stay umah en dalf..weE~ kuar2 meronggeng kat kL bersama abg dalf weng ! wakakaka// jgn marah2 abg..nti muke ko kudut2..lalala~ aku g berjalan sakan semalam..penat killer arh..kaki aku lenguh..nak g massage arh nti..haha// adela shopink2 cket..hehe// aku carik baju..adela dpt sehelai due..weE~ yang paling penting, bersnap di sana sini di setiap sudut..xmungkin akan aku lepaskan..haha// chek this out !


(abg dalf_sis fieza_acap) no cover2 ukeyh !




kami hawt bersama..haha// panas kan??



masing2 da jadik sentil+shengal kose 36..aku xtaw nak ckp pe daa..wakakaka//

aku shuke mcm neh..hehe// ape aku kesah?


kewengan kami terserlah ag..hahaha// lantak laa owg nak ckp pe pung..aku xganggu idop2 mereka2 ito..wekk2!! k laa..aku nak balik ostel jap ag..jarang nak on9 balik..hehe// korunk komen2 laa ea blog aku neh..xdela bersawang n berhabuk cgt nti..hehehe// now aku dalam pembikinan semangat baru dalam idop..weE~ hope aku berjaya..doakan aku ea..tengs tengs..adios amigos !

2 comments:

AdiE said...

nice blog..
selamat menjalani kehidupan yg baru..

bile la acad nak jadi follower adie??

PrinZe_AcaP said...

tengs tengs adie..
nti acap ade masa lapang acap jadik follower adie ea..
taw taw..
now bZ cket..
ssh nak on9 meyh..