Followers

Thursday, December 24

*pakcik santa baik hati contest*

ahaha
again & again..
contest di dalam belog ! haha
aku mmg shuke join menjoinkan diri sume..
;p

haa, ini contest bley dpt uwang !
ntah knp pakcik santa neyh baek ati sesangat nak bg RM50 kpt winner
klow krismas2 taon lepas, dye kedekut ! lalala~
so marilah ramai2 menjoinkan diri dalam ini contest yep ! =)
(sah2 korunk mate duitan kan)
wakakakakakkakakak


(untuk makluman lanjut, klik pada photo santa itu !)

"kalau pakcik santa datang rumah saye, saye nk mintak baju santa dye one set ngan janggut putih lebat itu sekali siap pakej bersama rusa tersayang..memandangkan pakcik santa da nak bersara, biar saya yang menggantikan pakcik ! wakakaka// taw pakcik ! =)) memandangkan pakcik pung da tue, bg laa anak cucu mewarisi kerjaya pakcik ye..hahaha sebab sayer mmg teringin nak kene gomol2 ngan budhak2 hingusan ito ouh ! wakakakaa// klow xdpt RM50 pung xpe, asal dpt jadik santa..hak3"

11 comments:

psychopath said...

mane perkataan sebab?

[adriad's] + [anecdote] said...

santa gak ko nak jd. Jd la doktot ka lwyer ka.. hehe

** dyesebel kat astro 105. pkol 2 kowt. ulangan 12 tgh malam. hehe.. pomote lakz.

ni blog aku num 2. hahak2 . buat2 rajin ade 2 blog. tp blog ni english ponya daaa.

Ms.Independant said...

Santa baru!
Mintak present satu!
Sempena krismas sok!
Hehehehe

ps : nak bg banyak2 pon takpe!:P

acap said...

pakcik santa : alaa, lupe plak nak letak sebab td..haha semangat santa nak dpt wet ! wakaka// da letak daa sebab tuh..hak3

fitri : alaa, xmolaa jadik doc or lawyer..sumer tuh ssh..aku nak senang jep..hak3 ouh, nti aku tgk citer dyesebel tuh..hahaha

*byk tol blog ko kan..hak3 rajin rajin..wakakakaka//

ms indie : alaa, lowm jadik santa ag laa..xbley bg adiah ag..wakakaka// kene tunggu pakcik santa serahkan jawatan bwu bley bg..hahaha

sniffa93_aznil4eva said...

haha. sengal ayat:)
meriah2

acap said...

hahaha
meriah kew?
mcm xmeriah jep..
xpuas ati pung..
hak3

sniffa93_aznil4eva said...

awat xpuas ati?
haha

acap said...

hahaha
sbb td da slack satu poin..
xletak sebab knp nak santa dtg umah..
wakakakakaka//
abeh kene potong markah..hak3

lucky said...

gudlux in ur contest! hee.. :P

kameraX said...

menarik!! kontest black'n'white baru pulak di http://kameraxburuk.blogspot.com/2009/12/contest-baru-pulak.html jgn lupa click nuff ads!

acap said...

lucky : tengs ouh..hehe

kameraX : wahh, ade contest bwu kew?? pix kene hitam putih gak kew??