Followers

Monday, March 8

ape cerita terkini? haha

lamer kan aku xmenjengah-jengahkan diri dalam blog. berkulat lumut sumer tumbuh akibat cuaca yang kadang2 lembap. haha (xpasal2) padahal panas tersangat2 bagaikan ikan yang disalai. adeyh~

erm, dah sebulan lebih aku tinggalkan dunia blogging tanpa sebarang khabar entry. hak3 malas rase nak update dengan cerita2 yang agak mengarut yang sering bermain dalam fikiran. hahahahaha// busy sokmo deyh dengan assignment yang melambak2 bagaikan deretan gunung-ganang. dengan test yg xputus2 bagaikan duet yang masok dalam poket. acehhh~ alhamdulillah. sampai xde mase nak mengupdate blog.

lebih kurang sebulan dr sekarang final exam akan menjelma. huhhh? ape aku ckp neyh. diam xdiam dah nak final. sekejap killer arh rase da final. mcm semalam aku rase bwu kuar result semester lepas. wakakakaka// assignment yg bertimbun xsiap ag. da nak final. gimana sihh? persoalan yang sedang bermain diminda sekarang. uwaaaa !

5 comments:

PanTAi a said...

ko bkn pew... bz ngan menghabiskan duit mara jewp.. hehihi....
assgmnt x wat pape pow,,, hihi

honeyDEW said...

acap
ni belog bru miss aienz ukeyh
rearjin laview
bru je wat
tade pe pown lagi
ahakz

acap said...

anna : choii larh ko ! assignment aku sumer ciap ukeyh. xmcm ko ! hak3 asik nak ponteng jep. lalala~

ain : hahaha// asik tuko belog, tuko ms. ito laa kan. xde kije laen. hak3

honeyDEW said...

hahahaha
almklum la
bende unline2 buleyh dituka ganti
lain taleyh
hahahaha

acap said...

hahaha//
shengal jepp kan.
xyah laa tukar2.
fenin nti lorh.
haha