Followers

Saturday, May 1

wonderful day. SANGATTT !

fuhh. 24hours kuar xbalik2 dan xmandi bagai. (tp still wangi) lala~ balik jepp mandi solat n then tdow. 9jam aku tdow tanpa menghiraukan ape2 terjadi. bomb kew hape kew. ADE AKU KESAH?! haha sumpah penat giler. bangun2 tdow jep tgk handphone. total maxis+celcom ade 78missed call. hoiii!! giler kew hape? kcow2 owg ngah tdow. hahaha just kidding. salah aku gak kowt xgtaw yang aku nak tdow. sorry sorry =)) xsangke aku, 78missed call aku bley wat xtaw jepp. sah2 aku tdow mati. ish ish. terok tol. yelaa, klow da seharian berjalan xhengat dunia, maner xpenat nyew kan. letih haa badan. aduhhh.

dengan baju aku yang tak berkemas ag. nak balik kampung jap ag mcm xde pape jepp. relax jepp. baju xkemas sumer mandi pung x. ishhh ! malas tol laaa. nak suro mbe2 tolong kemaskan janganla harap. aku yang xjadik balik karang. haha masing2 dok berlawan "krohh-an" sape yang paling kuat. paham2 laa kan orang ngah tdow. haha krohh krohh.

haa, talking about lawan-melawan nie. IRONMAN 2 ! huk3 buleyh laa tahan. so-so. agak membosankan di awal cerita. sebabnya, my frens dok krohh-krohh dalam cinema. buleyhh? shengal jepp. haha malas nak wat sinopsis pasal IRONMAN 2. nti mcm xbest laa kan korunk nak g sbb da taw citer. (malas nak tulis panjang2) hahaha yang penting, g laa tgk ea. besh besh. weee~ nak g tgk tuh, ajak2 laa sayer ini. belanja laa kan. xkan laa aku nak kene kuar duet. xpaham2 ag kew?! haha

2 comments:

PanTAi a said...

adoiii weyh... g mana>?? x ajak pown..

hihi dah balik kampung ekh...
jambu letak mana?

agaknya an.. sape la yg dok call u sampai 78 kali...

u hari kamis keyh,, hahahakzsss

acap said...

g mid laa.
maner ag tercampak kan kami2 nie klow xde kete.
wakakakakakakakaka//