Followers

Sunday, April 24

Wah mesti best ! Tak sabarr :)

Tadi bukak buka tv terdengar lagu tema Nur Kasih The Movie. takkan tak kenal cerita ape kan. haish. kuno lah korang. HAHA Nur Kasih yang disiarkan di tv3 setiap jumaat jam 9 malam. tapi dah lama habis dah. huhu now baru nak keluar filem pulak. haruslah tonton kan. rase tak sabar. well, ade satu perubahan dalam lagu tema. kalau dulu masa drama lagu tema dinyanyikan oleh Yassin, but now lagu tema still dengan lagu lama tapi diberi nafas baru. Yassin berduet dengan main actress from this film, Tiz Zaqyah. not bad jugak suara dia. sedap didengar. tapi lagi suka kalau dia berceloteh. macam bertih jagung. suke suke :)

I'm just wondering, cerita dalam movie berkisar pasal ape pulak. semua dah kahwin, tapi ape cabaran yang akan dilalui oleh mereka ? Ape ape pun just tunggu jepla movie nie keluar di pawagam berhampiran anda sekalian (ape? duduk dekat ceruk pedalaman? so takde pawagam?) ohh, takpe takpe. for those yang tak dapat tengok dalam pawagan just nantikan sajalah dekat Astro First ataupun tunggu raya nanti. mesti ada tayang. hehehe


10 comments:

RaraPuing said...

follow ur blog:))

minat cite nur kasih ye.. hihih

http://puingcinta.blogspot.com/

nur fadzillah manaf said...

just follow your blog . follow semula ;) tengkiu .http://jiwamudajiwakacau.blogspot.com/

Syeela Ismail said...

sumpah aq sangat like statement yg dalam kurungan ituuu... ahahahaha !!

Asyraf Arif said...

rara : aah. best taw. hehe influnce by my mom. hehe

Asyraf Arif said...

fadzillah : oke insyaAllah ;p

Asyraf Arif said...

syeela : ohh kaw. bab kutuk2 orang nie kaw suke jep kan. haish. HAHA

sweet stalker said...

heee, atien pun tak sabar menanti kemunculan cerita ni kat wayang. atien peminat setia cerita nur kasih.. snggup berasak dlm bilik tv kat hostel sbb nak tengok ni.. huuu :)

Asyraf Arif said...

yeah! tahu takpe kan. seronok ouh cerita nie. nangis dulu mama tengok. HAHA (mama oke, bukan I)

hikhik :)

Eazy Izzuddin said...

aaahhhh
ramai yg tunggu hehe
astro first skang tengah layans HMM
HMM?
hikayat merong lah hehe

Asyraf Arif said...

bosan bosan bosan. HAHA