Followers

Saturday, July 2

Hilang mood nak blogwalking sebab . . .

Sejak hari rabu yang lalu, semua entry berbaur isi yang sama. nak blogwalking pun malas. bukan malas sebab ape pun, sebab semua dok cerita pasal mende tuh ! tak suka lah aku. aku nie sangat iri hati dengan kesenangan orang lain. siapa pun tak boleh tengok lagi cepat dari aku. nanti aku makan hati. eee, buruk kan perangai aku. whatever ! so, selagi aku tak tengok cerita nie, aku akan refuse untuk membaca entry entry yang berbaur mengenai gambar di bawah nie. haaa, tengok cepat !

.
.
.
.
.



Makan hati weyh, aku tak tengok lagi ! WTH ! one of the movie yang aku nanti nantikan sepanjang tahun nie. dengar kata tiket banyak yang sold out. so next week lah kowt baru nak dapat tengok. haish. so, sorry guys. janganlah buat entry pasal Transformers Dark of The Moon nie ! aku taknak mood aku nak tengok nanti spoil. HAHA Oke tak alasan ? Lalalala -.-


8 comments:

nurul nadia nasir said...

haaha alasan nagade2 tuhh

Asyraf Arif said...

hahaha oke what. mane boleh orang lain tgk dulu. HAHA

Fathiah Hamim said...

alaaa tak acii. saya baru lepas buat satu semalam. and akan datang ada lagii. ngeeee

apa barang tengok next week. weeeeee

Asyraf Arif said...

erkkk. taknak baca pun. hahaha tengok next week lah cool ! hahahaha

Eazy Izzuddin said...

cepat2 lah tgk...
saya ada update pasal mende ni..
tp tak review pun...
hehe...
xD

Asyraf Arif said...

hahaha taknak tengok pun. haha weks !

♥ p a a n i ♥ said...

haha...semorang nk tgok...best kee

Asyraf Arif said...

haiyoo, tak pernah tengok transformers ke ? besttt laaaa. haha