Followers

Sunday, November 29

movie of the month !


The Twilight Saga: New Moon (2009) Pictures, Images and Photos

Title : The Twilight Saga New Moon

Duration : 2 hours 10 minutes

Showing Date in Malaysia : 26/november/2009


kesinambungan daripada twilight yang 1st, NEW MOON mempunyai jalan cerita yang agak menarik..even xbanyak sangat action dalam NEW MOON, but jalan cerita nyew still interesting for me..huk3 dalam NEW MOON, penampilan edward cullen kurengg larh..so pada sesiapa yang fanatik killer kat edward cullen, anda akan rase hampa kowt..haha selepas kehilangan edward, bella mula rapat dengan jacob si wolf..haha tetapi bella sering melihat bayangan edward apabila bella cuba melakukan sesuatu yang dangerous n out of the norm ! so for me this scene make the story more interesting..i give 4 star for this film !

8 comments:

dalf i.t.u aku said...

nati ikot aku p tgk..
ngidam la nak tgk cite ni..
haha

acap said...

hahaha
bereh bereh..
tp mukan ko xshuke kew citer twilight neyh/?
hak3

aienz najwa said...

acap banje tgk wyg jum
hahah

acap said...

amboi..
nak suro acap banje plak kan..
hahhahah
gune wet sendrik laa..
haha

aienz najwa said...

hahaha...kate org
sebaik2 keadaan
laki banje pompuan tgk wyg
lalalalal~

acap said...

hahaha
klow dekat da banje daa ain..
cewaaaahhhh !
haha

aienz najwa said...

cewahhh yeye je
sampai depan pggung org lak kua dwet
kui3

acap said...

hahaha//
byk larh macik neyh kan..
nak kene banje plak..
bayo laa wet sendrik..
wakakakkak//