Followers

Monday, December 7

pc fair ouh pc fair !

sumpah penat doe ! 2hari berturut-turut aku bertepek kat klcc..dengan orang yang xreti nak sikit..da mcm ade kunset aku jep kat sito..wakaka// berlaga-laga punggung satu sama lain..kertas bersepah sana sini..gegak gempita di sekitar kawasan..n ade satu part tuh aku terbau mcm aku rase aku berada di pasar ikan ! sumpah busuk tahap menvavi killer gaban punyer arh ! xbley tahan tol..bley plak kan kat pc fair bau ikan..ade owg jual ikan kew??or ade owg bwu balik dr pasar ikan tros g pc fair??hahaha senget tol..tp siyes sumpah bau busuk nak mampos..xtaw laa bau datang dr maner..adoyai !

hari pertama aku pergi ke pc fair, quiet enjoy laa..sebab aku jupe seorang akak yg jual headphone 2, chomel killer..memandangkan aku pung nak beli headphone, so aku beli laa ngan dye..wakakaka// muke dye mcm melayu..tp care dye ckp xmcm melayu pung..so jime telah membuat hypothesis, semakin melyu muke nyew, semakin sabah larh dye..wakakaka// myB dye sabahan kowt..huk3 again...............aku tgk TWILIGHT ag..haha bersama dalf, fieza jime n kimi..bley tahan ag laa..sbb aku xtertidur dalam cinema..hak3 jalan cerita still quiet interesting..

hari kedua plak..fuhhh ! ag ramai owg kan nak shopink..kiri kanan penoh tangan.........dengan kertas..wakakaka// tp ade jugak laa yg bershopink sakan..beli lappy, printer, SLR, speaker..mcm2 ag larh..aku plak hanya mendapatkan wire dr lappy ke tv..haha dalf larh bershopink sakan..speaker, headphone..haha n again..aku jupe akak sabahan ito lagi..hahaha// muke dye excited killer jupe aku..wakakaka// sumpah chomel..hak3 bley plak dye suro aku beli headphone ag kan..pokai larh aku mcm tuh..hahahaha// senget tol akak tuh..hak3

sungguh memenatkan setelah due hari berjalan sakan..adeyh ! kaki lenguh2 bagai..xilang ag penat nyew..haha// 2 laa, gigih sangat kan nak g pc fair berhari2..haha// tp xpe..still enjoy n fun for me..weE~ wait for the next pc fair next year ! haha

6 comments:

eSeSTee said...

asal x gtau ak kau g pc fair tuh.....2nd day tu aku dtg lar weyh....kalau x bleyh jumper...

acap said...

laaa, aku msg ko pung mukan pernah nyew ko nak reply kan..haha
senget tol..

JimeMalek said...

haha!
hipotesis melampau
:P

acap said...

hahaha
taw xpe kan..
sape yg wat hypothesis tuh pung kan..
hak3

fcuteam said...

NO ANDA IALAH 1385
SILA TULISKAN NO
ANDA DI ATAS WIDGET
KAMIBLOGGER

acap said...

okies okies..
tengs ouh ! huk3