Followers

Friday, June 25

bersusah - payah baru dapat !


dah lamer seyh ngidam tengok blue bear nie. selalu kalau masok celcom centre rase macam nak kebas jep sume edition blue bear nie. HAHA ! tapi disebabkan aku budhak yang tersangat baek, so aku tak amek laa. haha alaa. just topup jepp. then boleh laa dapat blue bear. cuma brasil nyew edition lowm release ag. sabo ea sayang. haha hari tuh laa kan. akak kat dalam celcom centre bagi taw, klow topup RM10 dah boleh dapat blue bear. selalu kene topup RM30 oke baru boleh dapat ! entah tahun biler laa kan aku nak topup RM30. takde makne nyew hoe. mahal banget deyh. so sebab ade promotion RM10 topup dah boleh dapat blue bear, aku pun ape lagi kan. topup jepla. just semata - mata nak dapatkan blue bear yang tersangat chomel ito ! haha tapi sayang, aku just dapat satu jep. nak bebanyak larh pak cik celcom !! bagi la lebey lebey. kedekut tol. weeekkk ! terpaksa laa kan memilih.

hurmm, so aku memilih pasukan portugal ! sebab macam cool jepp portugal kan. HAHA ! untuk pengetahuan anda sekalian, saya bukannya peminat bola sepak ! tak-taw laa nape kan. tapi after tgk match portugal vs korea tuh ari, macam besh jep ! haha lagi satu sebab, ade christiano ronaldo ! haha terbaekk doe. baju BEARTUGAL nie pun lawo. merah mak ngah ! nampak macam ahli mesyuarat tingkap makcik makcik pulak bear aku nie ! haha tak-kesah laa. merah tetap menawan ! jangan jeles ! haha

6 comments:

Hafizan said...

ala.....nak satu gak!!
xkire...ehhehe cpat kanda nak gak!!

acap said...

HAHAHA ! cian kan kanda. nak ea? g topup RM30 saner. baru boleh dapat. haha

NerDy HuNK said...

wei cap aku nak gak...eh2..pesal maxis tak de bg ek? aku ni pelanggan setia diorng kot. begok jerp..

acap said...

topup laa celcom RM30. maxis memang laa. so bertukar laa kepada celcom. sekian. HAHAHA

NerDy HuNK said...

buat rugi je aku top up celcom...
bukan aku guna sgt pun...ko bglah 1..bekiralah dia ni kenz

acap said...

dah tuh tak boleh laa nak dpt. bluebear just untuk pengguna yang setia sahaja. sekian. HAHA