Followers

Saturday, October 23

Teringat zaman muda muda dahulu

Bace title macam aku nie dah tua sangat jepp kan. Padahal baru beberapa hari meninggalkan sekolah. (part HARI memang tak boleh belah) Haruslah aku muda selalu kan. Orang ramai berkata muka aku macam muke budak sekolah. So, aku just terima saja laa pujian mereka. HAHA (kembang kempis kejap) Oke, back to the topic. Petang tadi aku pergi ke salah sebuah shopping mall yang termuka di Batu Pahat nie. Sangat terkemuka oke ! Introducing you, The Summit Parade ! hahahaha !! sebuah shopping mall yang hidup zaman aku sekolah dulu. so, sekarang nie dah boleh bayangkan laa bagaimana rupa setelah beberapa tahun dimamah usia. nak kata buruk, takde laa sangat. tapi tempat nie laa yang paling menjadi kesibukan anak anak remaja Batu Pahat dahulu kala.

Motif aku pergi ke situ semata mata nak pergi saloon jep. rambut aku dah serabot sangat. rimas betol. hmm, sampai jep Summit aku teros carik ATM machine. kesian wallet aku sepi tanpa wang beribu. HAHA carik punyer carik ATM machine, jupe MAYBANK. dan dan pulak mesin tergendala buat seketika waktu. last last aku mintak duet kat ayah. hehe (saje ajak ayah & adik teman sebab buhsan pergi sorang sorang) so aku pung pergi laa saloon dengan hemahnya sambil mata aku melilau kiri kanan melihat galagat anak anak muda remaja sekarang. teringat pulakk zaman persekolahan aku dulu. jalan jalan dengan kengkawan ramai ramai. macam rombongan cik kiah noks! HAHA Indah bukan zaman persekolahan ? tapi yang tak indah nya, bila cikgu bagi homework yang bertimbun ! dengan tiada rasa hemah di dada. Maaf cikgu cikgu sekalian. TER-lahar sekejap. hihihi ^_^

Nak tunjuk ! Nak tunjuk ! hehe Rambut baru tadi potong. HAHAHA

Takde ape sangat yang berubah. just trimmed belakang dan tepi jep. nak potong yang depan macam sayang pulakk. nanti laa ea. tunggu hati terbukak dulu. hahahaha eh eh ! gambo nie poyo kan ? Sumpah aku menyampah tengok muka dia ! HAHAHA muka memang nak mintak penampar. lalala~ Tapi handsome mamat nie ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !! (kalau aku tak angkat bakul sendirik, sape lagi nak tolong angkat. kan ?) ;pp

2 comments:

una eus said...

wah, so hawt! smart la rmbut. i loikee, ngeee:)

acap said...

thanx una ! try to be hawt like others ! HAHAHA (perasan !)