Followers

Friday, October 22

"Heyy pukimak ! kaw usha usha ape ?"


HAHAHAHA !! mulakan story dengan gelak macam babi jap. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA !! oke sudahh. (gelak jepp macam babi, aku tidak) ;pp tajuk entry kali nie very the lancau pukimak lahanat punyer kan. hish hish ! ape nie acap. mencarot di pagi pagi jumaat yang mulia. actually macam nie, adela sorang my bestie nie cerita kat aku. ade one day tuh, my bestie nie pergi kat mamak, then ade laa pulak mak nyah nie datang mamak dengan berpakaian macam nak pergi pantai. siap dengan topi besar tuh kowt. HAHA kaw giler kew hape g mamak pakai macam tuh. memang laa semua orang nak usha kaw kan ?? hadoii. after that, mak nyah tuh boleh pulak pergi kat meja seseorang yang dok usha dye dr td, and then berkata, "heyy pukimak ! kaw usha usha ape ??". HAHAHAHA tak kew lahanat ayat dye tuh ? hak3 aku dok tergelak gelak tak hengat biler teringat membe aku citer. dengan gaya nyah dye tuh. tu sangat kelakar yee. hak3 sampai sekarang aku pung dah terikut ikut. asik nak mencarot jepp. hish hish ! maaf yee jika saya mencarot kepada anda anda sekalian. its just for fun ! hehe jangan laa nak sentap sentap bagai. burok rupa awak ! HAHAHAHA

3 comments:

.:Ilham Darrique:. said...

len kali suh mamat yang kena sound tue reply:

"Yang ko rasa ko howt kenapa? Diva kah ko?"

AdiE said...

ha'ah ek..mamat tu diam je ke??

http://danieldeadie.blogspot.com/

acap said...

iq : klow mak nyah tuh cakap kan acap, acap dah balas macam tu dah. HAHA

adie : entah laa. my fren tak citer pulak mamat tuh jawab ape. HAHA tapi mesti mamat tuh tergamam. huk3