Followers

Thursday, November 11

Exam Sudah Over Untuk Ini Semester !!!

Memandangkan final exam sudah malabuhkan tirai pada hari isnin yang lalu (untuk aku sahaja, yang belom habes jangan jeles ! ;p), pelbagai plan sudah dirancang oleh kengkawan. malah, plan untuk bulan depan pung dah ade. maju kan aku ? HAHAHA untuk tahun depan pung sudah ada. sangatlah advanced aku dan kengkawan. bab plan memang lah nombor 1. jadik tak jadik, haaa itu yang kita tidak tahu yeee !

actually, after final nie my friends semua ajak pergi picnic kat PD. (PD jepla yang mampu. Hawaii esok lusa) HAHA mase perancangan aku macam nak ikut dan tak ikut. sebab tak sure lagi ade budget or tak. mane pulak aku nak bayar rumah sewa, motor dan shopping aku kan. hehe tak sampai ke plan PD lagi, duet dah habes. tak payah nak sebot lah kowt ade berapa jep dalam wallet nie. maluu pulakk. ;p my friends pung pujuk memujuk aku untuk pergi jugakk. aku macam serba salah pulakk. hmm, bukan taknak ikut, tapi takde duet. laenlah kalau ade papa or mama gula sponsor. jangan kate PD, New York pung aku sampai tahuu. HAHAHA tengoklah nanti duet aku kalau kalau dia beranak dalam bank tuh kan. mane lah tahu nanti aku cek kat atm, duet aku ber - K K K. mampu ke kaw ? hik3 time tuh for sure aku akan ikut jugak even korunk tak hajak aku sekalipun. aku kan muka tak malu. hehehe sorry ea guys :(

2 comments:

Shaofie said...

tahniah dah habis paper.
jom jalan-jalan blog pulak.

acap said...

huk3 yeah yeah ! berjalan tanpa mengeluarkan se sen pun. sangat cool ! haha