Followers

Wednesday, January 26

Khurafat, boleh layaaannnn laaa ;p


Memang teringin nak tengok filem nie. sebab 1st filem seram arahan Syamsul Yusof anak kepada Yusof Haslam pengarah drama bersiri yang tak reti nak habes, Gerak Khas ! HAHA lame kan drama tuh. since aku sekolah rendah dah wujud sampai sekarang tak habes lagi. Tahniah Yusof Haslam ! ;p (nie entry khurafat ke gerak khas ?)

Oke oke. back to the topic. Filem Khurafat ditayangkan di pagawam berhampiran anda bermula 13 januari. dengar kata orang menjerit jerit tengok cerita nie. dengar kata lah. aku pun oke saja. orang kata kan. hahaha so aku pun teringin lah nak pergi tengok cerita yang mendapat berjuta juta lemon untung ! (lepas nie Syamsul boleh buat rumah besar macam ayah dye dah) nak kata seram, takde lah sangat. wah, kerek taw aku. HAHA just, banyak scene yang terkejut kejut bagai. habes mencarut aku dalam cinema. mula mula duduk tegak macam takde pape. dah lama kemudian, aku dah tak senang duduk. pusing kiri, pusing kanan. menjerit jangan cakaplah. paling kuatlah aku jerit. kata membe aku lah. aku rase macam perlahan sajoo. HAHAHA tapi scene yang paling seram masa dalam van jenazah. pasang bacaan Surah Yasin tibe tibe takde letrik ! haih. meremang segala bulu yang ada. lagi satu part Syamsul dukung jenazah. habes jantan lah kalau buat macam tuh. tak mampu lah kite kan. hehe sampai part tuh mulut aku tak berhenti mencarut. kenapalah dengan aku kan. kesian orang duduk sebelah aku. ;p

dah habes movie, paling awal aku keluar cinema sebab malu menjerit kuat sangat. lari lari carik pintu keluar. haha btw, tahniah lah kepada Syamsul Yusof atas kejayaan Khurafat !

6 comments:

apezs shah said...

salam

yes mmg best woo.. ;)

::FAIZ FARISH:: said...

takla seram sangat bg aku... hehe

Eazy Izzuddin said...

aloh...
tak tengok lagi
huk3...
takpa astro ada
hehe

Asyraf Arif said...

apezs : besh kan. besh mencarut. HAHA

faiz : memang tak seram pun. **gaya sentap (mata ke atas, tangan kat dada) WAKAKAKAKAKA !!!

eazy : alaaa, tgk kat cinema besh. kat tv takde feel. hak3

mr.syazwan said...

sudah 6 juta dlm 14 minggu kot

mmg FUUUYOOOO lah

=_=

Asyraf Arif said...

14 minggu ? yekew ? lame nyew.