Followers

Friday, January 28

BEN ASHAARI BLOG


Mari mari semua. ade megasale ! nampak jep banner Ben Ashaari, ade lah sesuatu yang sedang direncanakan. huhu! memang tepat tekaan anda. kali ini Ben Ashaari memberi peluang kepada bloggers untuk menjadik bloglist dia. well, baru jep post entry dah ramai yang join. gile berpengaruh kan. hebat ! ;p

..........

Kebiasaannya aku akan update blog ikut sesuka hati aku. kalau aku ade mood, update lah. kalau takde mood, bersawang lah jawabnya blog aku nie. aku nie bukan pandai sangat mengarang. mengarut tuh pandai lah. kang nanti aku banyak banyak ade yang terasa hati dengan coretan aku (wah, macam tuh pulak). hehe so far aku dah buat entry mengarut sebanyak 87 entry since 2009. lama jugak kan aku dah berkecimpung dalam dunia blogging nie. tak sedar pulak dah masuk tahun ketiga ber-blogging.tapi entry tetap tak cecah 100 pun. kan aku cakap aku nie malas nak update. orang lain sampai dah lebam lebam tangan menaip. mata sampai bengkak berair merah merah sebab bersengkang mata nak update blog. cool kan mereka. huhu!

Kenapa aku nak sangat berada dalam bloglist Ben Ashaari ? erm, semua orang taw aku gila populariti (yang taktaw sekarang dah taw) kalau aku cakap nak kenal kenal dengan blogger laen macam klise jep bunyi. takpela, reason aku join segmen nie sebab aku nie kaki raih populariti. HAHAHA kalau aku jadik popular satu hari nanti, i'll do the same thing as Ben Ashaari had done before. increase the popularity of new bloggers and current bloggers. also, i'll make Malaysian Blogger Community as the superb crew in this entire world ! murni sangat azam kan (feeling feeling Miss Universe pulak) HAHAHAHA ;p

7 comments:

Eazy Izzuddin said...

Chaiyok2 blogger tegar
Rajin2 lah update hehe
Bro ben famous tuu
XD

Asyraf Arif said...

tak tegar sangat macam u. hehe yup, very so sangat amat famous kan. HAHA

Ina said...

gud luck

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uhhhhh aku singgah kat sni lepas terjah blog eazy tadi.... good luck yerrr

Asyraf Arif said...

Ina : thanx ohh ! ;p

Afzainizam : ouhh, dr blog eazy ea. hehe oke oke. thanx ;p

Marya Hana . said...

kat mane2 ade muke abg ben.. hehe..

hai, 1st time jejak sni.. :)
kalau free, jengok2 blog..

Asyraf Arif said...

tahu takpe. abg ben kan blogger tegar. hehe maner2 terpampang muke dye kan. huhu

thanx occayh ! ;p