Followers

Friday, January 28

Tweet Tweet !

Yeah ! Aku dah ada Twitter ! ;p

Dulu aku nie kurang celik twitter. tak pernah terlintas dalam kepala nak bukak twitter.com sebab my friend kate kalau takde follower kat twitter, mesti sunyi sepi. macam duduk dalam hutan. tapi hari nie aku berjaya jugak membuat akaun twitter. kind of macam boring sebab tak ramai follower lagi (betul kata membe aku). takpe takpe. bersabar yee. kumpul follower sedikit demi sedikit. so lepas nie, makin rancak lah aku online. Facebook ade, twitter ade, Blog ade, Myspace ade (dah lama tak bukak), friendster pun ...... DAH DELETE ! boleh lah melebamkan jari jemari yang ada. weeewwwiiitt! terasa macam artis pulak ade twitter. (Motip?! manusia biasa tak boleh ade twitter?) I'm just wanna invite uols to be one of my follower. kehadiran anda amatlah saya hargai. Love uols ! ;p


4 comments:

Eazy Izzuddin said...

pergghhhh...
tahniah anda sudah ada twitter
hehehe
:P

lea said...

tak reti pun maen twitter neh

Asyraf Arif said...

eazy : haruslah ade twitter kan. haha kalau2 FB shut down nanti, backup ade twitter. hahaha

lea : alaa, kacang rebus sajoo. try lah. hehe

mie said...

selamat bertwitter..
heheeee