Followers

Sunday, January 30

Posto posto !


Posto kepala hotak hang ! nie blog, bukan agensi pos berbagai. haih ! wah, mulakan entry dengan carutan bagai. takde adab langsung kan aku nie. assalamualaikum readers ! jangan ambil hati dengan carutan itu occayh. hanya gurauan semata mata. entry di awal pagi. baru bangun tidur, dapat message daripada one of my blogger friends. dia suruh check out blog dia. bukak bukak tup tup jeng jeng ! terpampang pulak gambar aku kat situ kan. HAHA entry berkenan join contest agaknya. malu pulak aku kan (aku nie pemalu ;p) dia siap promote lagi kan blog aku nie. almaklumlah, blog aku nie siapa jepla yang nak lawat kan. kira guna jari tangan jep pun boleh. btw, thanks bro ! really appreciate it. nak taw tak siapa blogger tuh ? wewwiiitt !



dia nie salah seorang blogger yang agak popular lah. every entry mesti dapat comment berjuta lemon ! tak mampu lah kita kan. he's cool ! he's nice ! blogger tegar nie. part-time photographer. feeling feeling nak buat portfolio, panggil saja dia. well, jumpa lagi kawan yang minat gila dengan GAGA ! kipas susah mati occayh. btw, thanx bro for the treat last friday ;p



try try lah terjah blog dia nie. tambah lagi follower dia yang beriban riban banyaknya. hehe http://eazy-izzuddin.blogspot.com/

3 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah mst seronok kan..
dapat lepak2 ngan otai blogger..
ngeh3..

Eazy Izzuddin said...

wah3x....
entry anda lagi kreatif hehehe
xD
good job..
eh otai ke...
biasa2 je lah
aish2

Asyraf Arif said...

pwincess : haruslah seronok. huhu

eazy : wah, nak compare entry I dengan entry u pulak. entry u jauh ke depan oke. huhu!