Followers

Monday, January 31

Katak oh katak. Kenapa engkau bising ?

Well, waktu menunjukkan pukul 1.30 pagi dan mata aku still lagi terbeliak depan lappy. online sampai lebam bijik mata. dah taktaw nak buat apa. so update lah blog. suasana pagi yang tak begitu sunyi. hujan masih rintik rintik di kawasan sekitar Batu Pahat Johor. Air semakin meningkat naik kadarnya. Katak semakin rancak bunyinya. Suhu semakin sejuk nampaknya. aku pun menjadik semakin takut-nya. (motip lah semua nak tambah "nya" kat belakang. haiyo) takut nanti banjir semakin teruk pulakk. dah lah lame tak balik kampung. balik balik pulak banjir. memang seronoklah jawabnya. haih!

Dari semalam hujan tak reti nak stop. sejuk sangat nie pun (gaya Johan Raja Lawak) pagi tadi sebelum bergerak balik Johor, tengok keadaan berkabus di Kuala Lumpur. dah macam kat Genting Highlands rasanya. tinggal cakap tak keluar asap jep. kalau tak memang aku dah cakap aku tinggal kat London lah tadi. kalau tidur nie memang selamat lah kalau dibiarkan tanpa dikejut. pulak tidur dalam comforter dan tilam yang empuk. enak banget sih! bila difikirkan balik, mengantuk pulak rasa. nak tidur ke taknak ea ? boleh pulakk pikir kan. mestilah tidur. kang aku meroyan nanti. Goodnight people ! ;p

**update blog sambil dengar lagi Christina Aguilera - You Lost Me. Sentimental sangat. sebab tuh dah mengantuk -_-

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

sejuk best tido...hehehe

Asyraf Arif said...

tahu takpe. memang lena lah diulit mimpi kan. HAHA

Eazy Izzuddin said...

eh2 u lost me lagi hehe..
sekarang musim hujan huk2..
tido2...
xD

asybedazzle said...

musim hujan la pulak kan. hehe
sejuk je

Asyraf Arif said...

eazy : lagu tuh berhantu sangat. hehe now dah panas balik. alhamdulillah.

asybedazzle : tahu takpe. sejukk sangat nie pun tak boleh. HAHA