Followers

Saturday, January 22

Rambut aku terbantut ke ?

Aku rasa dah nak dekat dua bulan aku potong rambut taw. tetap jugak tak panjang panjang. kenapa heh ? tak cukup calcium ke ? (ade kene mengena tak ?) haih ! baru lah feeling feeling nak rambut panjang balik taw. tunggu punya tunggu bulan tak muncul muncul. motipp bulan ?! lupekan. aku berhasrat nak buat rambut macam bieber pulak taw sem nie. almaklumlah, kan bieber nak datang Malaysia bulan april nie. tak dapat pergi concert, dapat buat rambut macam dia pun jadik lah. HAHA mampu kaw nak bieber fever bagai ? tak mampu diam diam occayh ! ;p

Gigih simpan rambut panjang panjang. balik kampung kene paksa potong. HAHA mahu tak menangis kan. teringat pulak zaman muda muda dulu rambut panjang. (padahal baru last sem taw. HAHA) siap pergi buat teknik rebonding nie. depan sajoo. feeling selak rambut macam perempuan haa ! sikit sikit pergi toilet betolkan rambut. taknak tengok rambut messy sikit pun. pinjam sikat membe. rambut tersusun rapi. melekat ! sehelai sehelai berkibar ditiup angin. curlast sangat kan. HAHA nie rambut dah pendek, lantak lah ape nak jadik dengan kaw rambut oii. tapi still lagii kemas dan handsome oke ! hehe



Latest of 2011 (sorry picture buruk sikit. copy paste kat FB jep ;p)

4 comments:

ijat_asni said...

jalan jalan : blogwalking
terjumpe blog nie
nice ^__^

jom la datang menerjah blog ijat
http://ijatasni.blogspot.com

^____^

Eazy Izzuddin said...

eh haritu jumpa anda..
rambut still panjang itu eh??
xD

PanTAi a said...

saya rasa rambut anda memang tebantut,,,,hahaha

Asyraf Arif said...

ijat : okeh sudah menerjah ! nice bro ! ;p

eazy : pendek jepla. mane ade panjang pun. huhu

anna : uish ! jangan cakap begitu dong. HAHAHA