Followers

Wednesday, March 2

Awal bulan kaye, hujung bulan kayap !

Alhamdulillah loan from Mara dah release untuk bulan nie. seriously banyak yang nak kene beli. semalam saja aku dah spent RM200 for my lovely Jambu (its a motorcycle) service itu ini. dah 12000km lebih aku berjalan dengan menggunakan motor tuh. so service lah sikit bagi kasik up ! huhu oke, motor dah settle. pasang wifi pulak kat rumah sewa. bertambah lagi expenses untuk bulan nie. takpe, untuk kegunaan aku jugak. perasan tak aku online 24/7 sekarang ? HAHA dah lebam lebam jari menaip.

And then semalam pergi teman my friend shopping untuk interview & meeting yang bakal diadakan 2 weeks from now. well, its just a normal job interview. even it is not the actual job interview, but we have to dress up formal ! with suit and slack berbagai. for ladies pulak tak boleh pakai wedges (kasut tumit tinggi yang tapak rata tuh) wajib pakai heels. so pergi lah teman mereka mencari heels semalam. oke done ! suit aku ? oke weekend nie pergi lagi InsyaAllah kalau takde aral melintang. actually dah survey dah suit kat Padini and Seed last weekend. memang terbaek ! tapi ade ke saiz badan aku nie ? (perasan kurus keding lah) aku tak pernah pun pakai suit. kalau setakat seluar slack and kemeja tuh pernah lah. entah macam mane lah rupa aku aku pakai suit nanti kan. mesti matured habes ! HAHA oke, jom tengok muka muka yang cute & handsome macam aku pakai suit ! (oke lempang aku sekarang. haha)


Taylor Lautner

Andrew Garfield

Zac Efron

Oke saja mereka pakai kan ? so be brave acap. mesti cool gile pakai suit macam nie kan. tapi tak mampu lah kita nak pakai mahal mahal uols. mereka artis, aku nie student. HAHA xoxo

6 comments:

apezs shah said...

mampoo je lpas kerja.

Muhd Aizie said...

kumpul duit banyak-bnyak nanti boleh laa!

Asyraf Arif said...

apesz : nak tunggu kerja entah tahun bile lah kan. HAHA

aizie : insyaAllah. nanti dah keje boleh lah kumpul duit ;p

Eazy Izzuddin said...

uish...
belanje abes...
simpn2x
hehe

::FAIZ FARISH:: said...

nanti masukkan pic pakai suit tu dlm ni k.. hehehe

Asyraf Arif said...

eazy : rase tak jadik beli suit kowt. sebab lecturer kate tak payah pakai suit pun boleh. hehe

faiz : insyaAllah kalau lah pakai. hehe