Followers

Monday, February 28

I'm a movie addicted !

Two movies in a week. since this month a lot of movies released, so I get confused which one that I wanna watch first. HAHA so, I've choose Sanctum and Burlesque. So, what's my comment about these two damn good movies ? check this out :


Once again, James Cameron (the director of Titanic & Avatar) released his new baby called Sanctum. I really don't have any idea what is sanctum actually. but, aku harus kata its such a good movie. this movie is about a group of researcher doing a research about cave. yang jauh beribu batu di bawah tanah. dan dikatakan bahawa gua tuh mempunyai jalan yang boleh tembus di sebuah laut. while they doing their research, suddenly ribut taufan melanda. so they have to come up and get out from the cave immedietly. well, its a movie. takkan senang senang dorang boleh keluar dari gua tuh. nak dijadikan cerita, jalan untuk keluar dari gua tertutup. so nak taknak, they have to use the other way to get out from the cave. jalan yang belum habis dorang explore. harus ada yang mati. nak taw siapa yang survive, kene tonton movie nie.

p/s : agak tragik jugak cara dorang mati. aku pun tak berani tengok ;p


..........



Another movie is Burlesque ! sumpah aku sangat nanti nantikan movie nie. after watched this movie I felt so damn in a mood ! I wish I can have the Christina's voice. the movie is about village girl that wanna change her lifestyle. a girl from Iowa came all the way to Los Angeles to find a better job. Ali (Christina Aguilera) worked at a club called Burlesque Lounge as a waitress. and she's very talented (everyone knows that) but, she doesn't have opportunity to show her talent. until one day she came for audition to be a dancer at Burlesque Lounge the place she's working. but Tess (Cher) taknak pun dia audition. at last dia diterima jugak as a dancer of the club. but, one of the dancer yang mempunyai masalah disiplin dan terpaksa dibuang kerja men-sabotaj performance Ali. when Ali is dancing in front of the crowd, then sunddenly the music was stopped. and Ali took this opportunity to show her talent. she sang in front of the crowd. the crowd was like terkesima, Wow ! (even aku pun meremang bulu roma dengar suara dia). start daripada malam tuh Ali jadik singer di Burlesque Lounge. tapi club tuh menghadapi masalah pinjaman. dan club tuh bakal di lelong. apa pulak tindakan Ali untuk menyelamatkan club tersebut ? dan siapakah hero dalam Burlesque ? maka tontonlah.

p/s : please tonton kat cinema sebab sound system jauh berbeza ! Lagu lagu semua memang best ! ;p

5 comments:

Eazy Izzuddin said...

alaa....
tengok tak ajak huk2...
:P
hehe

::FAIZ FARISH:: said...

nanti nak tgk la. hehehe

Asyraf Arif said...

eazy : alaa, mase jumpe you kat Alamanda arituh I baru lepas tgk Burlesque. hehe

Faiz : tengok jangan tak tgk oke ;p

Muhd Aizie said...

bila nak tengok movie sama2 nie ? jeng jeng jeng !

Asyraf Arif said...

oke jom. your treat ! HAHA