Followers

Saturday, February 26

Its a Beyonce's fever !

Beyonce ? Siapa tuh ? kenapalah soalan yang macam nie korang tanye. oke, for more information about Beyonce just google it ! agak agak ade tak orang yang tak kenal Beyonce ? aku rase ade. maybe sebab dorang tak minat. for those yang teramat minat dengan Beyonce mesti mengagumi beliau. well, she's a good singer, dancer and have a good personality and appearance. she can sing and at the same time she dance very well and maintain the good vocal. she's a super singer. mesti korang macam tertanya tanya kenapa aku post pasal Beyonce tiba tiba kan. Beyonce datang rumah aku ke semalam ? HAHA last week aku pinjam dvd from my friend, Beyonce I Am ... World Tour ! sumpah aku tak boleh stop tengok concert tuh. sape sape yang ade Facebook aku mesti perasan minggu nie selalu sangat update status pasal Beyonce. sampai terbawak bawak kat kolej. terkinja kinja sane sini depan class orang. kesah ? ;p

Beyonce I Am ... World Tour dengan Beyonce Experience, aku harus kata I Am Tour lagi hebat, mantap, superb ! of course lah I Am Tour lagi banyak lagu best. mane taknya album I Am ... Sasha Fierce habes terbaek dari ladang kan ! and now baru aku tahu kenapa dia tak jadik buat concert kat Malaysia. sebabnya setiap concert dia akan pakai baju yang sama. baju dia taknak pulak sexy mexy uols. mahu ternganga *&%$#@ tengok kan. HAHAHA anyway, dapat tengok concert dalam dvd pun best ! layaannnn.

Best performance dalam DVD nie haruslah Single Ladies (Put A Ring On It). lagu nie lah yang aku terjoget joget di mana aku berada. atas motor ? kolej ? rumah ? semua tempat aku nak dance. HAHAHA terngiang ngiang duhh lagu nie dalam telinga. tak boleh blah seyhh. haih ! yang penting, my friends semua join sekali. maner ade kelakar. HAHAHA you guys kene tonton oke. TONTON dvd nie. dapatkanlah di pasaran hari nie. (untunglah aku boleh pinjam kat membe. hehe) one more thing, dvd Beyonce I Am ... World Tour merupakan DVD paling laris tahun 2010 ! tak percaya ? oke bukti.

Puas ? HAHA so, belilah dvd nie segera oke. jangan beli yang cetak perompak ! (wah, mentang mentang aku pinjam jep dvd ... boleh lah cakap ;p) ape lagi. pergilah beli sekarang. bertindak mengikut arahan ! :D

6 comments:

EIPUL said...

aku beli dvd ni, tgk banyak kali memang tak penah jemu, best gila kot suara dia time ni, lagi2 time nyanyi Halo, gila ah

Asyraf Arif said...

tahu takpe ohh. sumpah tak benti tengok. haih! lagi2 yang time dye lompat kat crowd. best !

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

suke beyonce!!!suke nye...

Asyraf Arif said...

haha best kan beyonce. suke gilakk oke.

Eazy Izzuddin said...

damn like...xD

Asyraf Arif said...

HAHAHA best kan Beyonce !