Followers

Monday, March 21

Dinner and Special Birthday Party !




Salam readers ! lama jugak mendiamkan diri dari sebarang post new entry. kinda busy with test and assignment (itulah alasan selalu. Facebook selalu pulak online! ;p) takpelah, now aku nak update nie. haa, bace jangan tak bace. kalau tak baca aku tembak sekor sekor =)

Alkisahnya, sabtu lalu ade lah dinner kecil-kecilan bersama all the ministers of D'maria. bak kata Nania, D'maria nie tempat nak memondan. ade ke ? Haish! well, its just a group. so, semua menteri menteri dah setuju nak buat suprise birthday party for the creator of D'maria which is Jime (again, entry about Jime. HAHA) venue at Fullhouse Kg. Baru on 20 March. berhasil jugaklah suprise nye tuh walaupun dah tak suprise sangat. tapi takpe, the party gone too wild i guess. HAHA cause' all of us going too crazy. kami pulak kan. kalau tak menggila memang tak sah! oke lah, malas nak cerita panjang pajang. cuci mata pulak. jangan putih mata pulak oke (sebabnya ... tengoklah sendirik)


This is Jime ! The creator of D'maria a.k.a birthday boy.

Well, I'm a big fan of Lady Gaga. Can I be a monster ? Forget about Zarul. HAHAHA

Ministers of prostitution. Sorang Mak hayam, sorang lagi pondan berjaya. HAHA see the name tag !

Akem, the youngest minister and Nania minister of fairytale (kenapa fairytale ? sebab dia berangan nak jadik Snow White. Dongeng sangat kan ? HAHA)

Jane, mek qlate yang suke over-posed ! HAHA bersama bodyguard tersayang !

Its my name tag. Lupekan pasal kesalahan ejaan di situ. tapi nak bagitahu jugak, Akem yang buat name tag nie. Serius sangat banyak typo oke ! HAHAHA

Family potrait. sweet sangat kan ? kami memang sweet (baek mengaku sekarang! cepat! ;p)

Putih mata tak ? we choose white theme. sampai sampai sane, semua dalam kedai tuh pakai putih. spoil betul lah. haish! can't wait for the next celebration party ! ;p

32 comments:

apezs shah said...

salam

wow bestnya...
picture last the best.. suka2..

fuckup said...

dalam KEDAI , HAHAHA .

::FAIZ FARISH:: said...

cun ar awek baju biru belang tu

Asyraf Arif said...

apesz : salam too. kan? best giler oh. suka yg last tuh jugak. nampak macam sekeluarga. hehe

Asyraf Arif said...

akem : dalam umah acap oke ;p

Asyraf Arif said...

faiz : she's already taken. harap maklum. HAHA

-aqmalazmi- said...

alahai..mcm best jaa

Asyraf Arif said...

best sangat lah. kalau buat party mesti lagik cool. huhu

-aqmalazmi- said...

yeahh best kowt..tak penah berasan party.. KAHKAHKAH

Asyraf Arif said...

btw, berasan tuh ape ? HAHA tak paham uols.

Eazy Izzuddin said...

Wah meriah gitu....
Nice lah, nak buat mcm ni gak lah hehe

Asyraf Arif said...

tahu takpe. meriah gile oke. nanti bday I wat mcm nie taw. HAHAHA

-aqmalazmi- said...

erkk typing error..hahah berasa....btw abaikan n !! HAHHA

Eazy Izzuddin said...

Jangan lupa jemput okeh
Kalo x tembak! Hehe :P

Asyraf Arif said...

aqmal : HAHAHA padanlah susah nak paham. hak3 i pun tak pernah merasa jugak party. nie pun party membe. hehe

Asyraf Arif said...

eazy ; alaa, i nak u yg arrange untuk i. HAHAHAHA

Eazy Izzuddin said...

Hahahaha amboi2x
Tgklah hehe...
U pun tolong2 lah jugak skali hehhe

Asyraf Arif said...

eazy : kalau macam tuh tak suprise lah ? HAHA

Eazy Izzuddin said...

Aaah lah kan hahaha
Will think about it
Ops! xD

Asyraf Arif said...

HAHAHAHA yesh !!!!

Eazy Izzuddin said...

Adoiii hehe :P

Nania said...

sempat la ko perli aku ek...hak90...aku memang gile nak jadi Snow White..fairy tale..:-p

fuckup said...

eh motip updated blog , sempat nak lahar akem asal ni ? nak kene ? HAHA

Asyraf Arif said...

nania : maner ade aku perli kaw lah. HAHAHA

Asyraf Arif said...

akem : haih! maner ade melahar pun. HAHA

fuckup said...

MANA ADE lahar pun . KAN ?

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

Asyraf Arif said...

akem : tak pun. HAHA

Asyraf Arif said...

Lily : oke done !

JimeMalek said...

<3 wooot

Asyraf Arif said...

baru lah you nak muncul ? g update blog yang bersawang tuh sane. HAHA

Lilyel said...

thank you :)