Followers

Sunday, March 27

Review - HR Steak House Kampung Baru

HR Steak House, No. 56, Jalan Raja Alang, Kampung Baru, Kuala Lumpur

Pernah tak dengar nama kedai nie ? one of the best steak house at Kampung Baru Kuala Lumpur. dua bulan lepas my friend bawak pergi makan kat sini. masa tuh dalam pukul 2-3 pagi aku sampai rasanya. orang pun tak ramai. macam sunyi sajo. first time pergi, makanan not bad. harga tersangat murah ! harga memang salah satu tarikan. dahlah murah, sedap pulak kan. so far boleh dikatakan every week, akan ade sehari aku lepak situ. addicted doh ! tak tahu lah kalau korang dah hari hari makan steak kan. HAHA aku nie orang kampung sajo. jarang makan steak. tuh yang macam jakun sikit. lalala~

Haa, jemput lah datang memeriahkan kedai. environment sangat gelap. ala ala candle light dinner ! huhu kedai sangat meriah sebab ramai sangat orang. service terbaek, makanan sampai cepat. air gelas besar ! HAHA tapi kalau nak datang kene lah sabar sikit carik parking. biasalah parking kat Kampung Baru tak pernahnya kosong. semoga uols enjoy di sana ! kalau jumpa aku kat sana, tegur tegur lah ea. hehe

#okbai


9 comments:

Shafiq Hashim said...

Kedai tu jauh..
Gelap tanda sokong Earth Hour..bagus2

Asyraf Arif said...

jauh ke ? takdelah. dekat sajo. naek tren pun sampai. yup sokong earth hour. hahaha

Muhd Aizie said...

lama jugak aku tak makan stik . bila nak belanja ?

please visit me back. dont forget to leave your comment . thanks .

http://kerdildesa.blogspot.com/

Asyraf Arif said...

jom lah nanti pergi. ko belanja. ok deal ! HAHA

Eazy Izzuddin said...

murah ea...
ok..
acap belanja...
da lama tak makan ni hehe
:P

Asyraf Arif said...

Haish ! you lah patot belanja I. HAHA

Eazy Izzuddin said...

hahaha...
we'll see :P
mane entry baru ni??
:P

Asyraf Arif said...

oke dah hapdate ! haha

Eazy Izzuddin said...

okeh da baca hehe