Followers

Tuesday, May 17

Entry tergendala beberapa hari. Erk!

Aaaaa aaa aaaaa. Lambatnya aku nak update entry baru. semua gara gara blogger is unavailable for a moment. ramai yang merungut. grrrr entry nie supposedly aku update last week lagik. haih! tapi takpelah. nak cerita jugak even dah banyak post pasal Fast & Furious 5 nie.

Plot cerita macam Italian Job. rompak rompak duit semua. tapi sebenarnya dorang nie baik. bukan jahat mane pun. kesian kan dorang. tapi hidup dorang merompak kereta jepla kan. cerita dia seronoklah kan. senang senang dapat kereta best. errr, geram aku. starring by Van Diesel, Paul Walker, Dwayne johnson and more. for those yang belum tengok lagik, so tengoklah cerita nie oke. superduperhyper best doe ! serius weyhhh. huhu tak sabar nak tunggu Nur Kasih The Movie khamis nie. hikhik :)

Jumpa lagi on my next entry oke. ade kisah vacation bersama family kowt. hehe itupun kalau tiada aral untuk meng-update nye oke kalian. see you whenever i see you ! Hugs ! :)


4 comments:

aqmalazmi said...

aku pon nak tngok nur khsih..
tp tak taur nak g ngan sape..
aku g ngan kau jew laaa
HAHAHAH

Asyraf Arif said...

hahaha boleh boleh. jom g tgk nur kasih. kejap, kaw duduk mane ? hahaha

Ashraf Jalil said...

jemput masuk contest =D

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

Eazy Izzuddin said...

hey u...wassup?
lama x singgah sini..
hehe..
bila kah u nak jadi model i ni..
xD