Followers

Thursday, May 5

Four movies in a week :)


Mula mula ingat cerita Scream 4 nie macam Scary Movie. kelakar kelakar bagai, rupanya hambek kaw ! mahu aku tak menjerit tengok cerita nie (aku memang suke jerit2 dalam cinema). bunuh membunuh. haiyo, scary lah uols. banyak pelakon yang muke familiar macam Hayden Panettiere, Emma Roberts dan laen laen lagik. tadi kali kedua aku tengok cerita nie sebab my friend tak tengok lagi. so teman lah dia. huhu :)

The Roommate, cerita bunuh bunuh lagik ! kenapalah semua nak keluarkan cerita bunuh berbagai nie ? haish. tapi cerita nie agak psycho sikit lah. bayangkan lah, roommate kaw terlalu mengambil berat pasal diri kaw sampai keluar dengan boyfriend pun nak di marah ? perempuan tuh psycho doe ! sakit mental, tapi taknak makan ubat. geram pulakk aku. grrrr! cerita boleh tahanlah. yang penting, hero cerita Burlesque berlakon dalam cerita nie. hikhik

Cerita berkisar macam ketuhanan lah. gambar sangat lawa super bombastic ! suke giler ouh ! jalan cerita best ! semua best ! haha taknak cerita panjang panjang, so pergi tengok sendirik oke. yang nie aku suggest se-ikhlas hati untuk korang pergi tengok. mesti puas hati. kostum dorang superb plus maju habes ! rumah dorang jangan cakaplah, mesti terpegun punyer uols :)

For those yang minat cerita Twilight mesti suke tengok cerita macam nie. its about warewolf. dorang taktaw siapa dalam kalangan orang kampung yang jadik serigala jadian tuh. so mission dorang kene carik siapa yang jadik warewolf sebab ramai yang dah terkorban. cerita yang unik dan aku suke baju merah yang perempuan tuh pakai. shomaarttt ! :)

Nampak tak kegigihan aku tengok movie semua nie ? HAHA well, exam dah habes kan. so berjimba lah sekejap. hehe tapi tak suke lah tengok orang laen dok post entry pasal Fast & Furious 5. aku tak tengok lagik ouh ! tadi ingat nak pergi tengok. carik kat Pavilion penuh. pergi KLCC pun penuh. last last tengok buat kali kedua cerita Scream 4. menyampah ! pfftt >,<


6 comments:

zacky ~786~ said...

perghh ~ gilerr panggung ~

::FAIZ FARISH:: said...

aku nak tgk Roomate nanti, sbb kwn aku kata best.... skrg bz... huhu

Asyraf Arif said...

zacky : haha bosan takde nak wat pape, so tgklah movie. hehe

Asyraf Arif said...

faiz : roommate pun best jugakk. download jepla nanti. haha

aqmalazmi said...

org ckap cite Thor tuw
best tahap gila babi
*org la cakap..hee
aku pon tak tngok lagi semua cite3 nie
HAHAHA..
jom

Asyraf Arif said...

best doeeee. sebab tuh aku suggest tengok cerita tuh. hukhuk :) riding hood pun best !