Followers

Saturday, June 11

Love is universal !

Hey readers ! sorry lama hilang tak update blog. for those yang tertanya tanya kenapa aku tak update blog nie, erm, the reason is i'm not in the mood to blogging. but now i'm back to see you ! hope all of you is doing fine. dalam masa aku mendiamkan diri daripada dunia blogging nie, macam macam cerita aku dengar. dari facebook sampai lah ke twitter. tapi biarlah. semua problem dah selesai. past is past. kan kan. (kenapa macam serius jep aku menulis nie?) -.- btw, lupa nak tanya, uols sehat ke ? kalau tak sehat mamam ubat oke. kalau tak sehat jugak, pergi ICU taw ! lalalala~ kidding sajo ! mari kita mulakan cerita.

When it comes to June, first thing that really important that I should take note is my mom's birthday. but its kinda awkward aku dah balik Kuala Lumpur. sebab kene register. sorry mama ! awalnya lah dah start sem kan. malas pun malas. #sigh. whatever it is, I love you so much mama ! and the thing when it comes to June, all of my friends are so in love ! Homaiii. what happen ? where're all the single ladies ? I'm the Beyonce ! and I need all the single ladies ! HAHA oke #fefeling lebih pulak aku. btw, congrates oke uols. semoga berbahagia ke anak cucu.

Tak lepas jugak dengan cerita perpisahan. when they told me that they have broke up, my tears just come out so sudden. ade yang sampai tak lalu makan, buat kerja semua tak tentu arah semua tak boleh. siapa yang tak sedih kalau kawan kita macam tuh kan. all I can say is, hold on be strong dear. you're strong enough to be single. when the time will come, you'll meet someone that truly love you ! believe me :)

Dalam kesunyian, we probably need friends to be our side. to accompany us. to cheer us. that's the use of a friends. as a friend, we should support and be understanding. even how bad is your friend, you should support them and give some advice if they did something wrong. to all my dearest friends, I just wanna say thank you cause' you guys are the reason of the smile on my face. you guys make me laugh. you guys make my day so wonderful. I #hearts uols ! xoxo :)





4 comments:

aqmalazmi said...

kepoyoaan kau terserlah =)

immster said...

NICE !

Asyraf Arif said...

aqmal : motippp poyo ? haha sial kaw !

Asyraf Arif said...

imm : thanks ! :)