Followers

Monday, June 27

My 200'th follower ! :)


First of all, I wanna say thanks to all my readers, loyal readers, and all of you cause' still read my blog even my blog is not that popular as much as other's blog. but still, ade jugak pendatang pendatang baru. alhamdulillah. well, my blog boleh dikatakan lambat membesar. see, baru 200 follower kan. huk3 padahal blogging dah lama dah. but its oke. it is not the follower that I run for. I just blogged for release my tense, share information, get laugh while read others blog, make people laugh with my language, meet new people and macam macam lagi lah ! hope we can share everything here !

Well, I wanna say thanks to my 200'th follower. she's my old friend. baru terjumpa dia dalam blog balik. classmate mase sekolah rendah. jejak kasih tak ? HAHA whatever it is, you guys rawkkkk !!! ^_^

.
.
.
.
.
.
.
.






8 comments:

aqmalazmi said...

woot tahniah..hahahha

atikamohdnor said...

hahhaha . aku ! omgeee! takde award ke ? bhahaha

Asyraf Arif said...

aqmal : cepatlah promote belog aku ! kasik kontroversi sikit. HAHA

Asyraf Arif said...

eika : nak award ? esok lusa lah ea. now busy. HAHAHAHHA

Bella Bell said...

congret! saya yang ke 202.. nak jugak di review.. heeheheh!!~




^^

Asyraf Arif said...

bella : nak di review jugak ? oke jap lagi buat oke :)

ekin alias said...

kalau gitu nak di review gak la =.="""

HAHA guwau je :D

Asyraf Arif said...

HAHAHA !!! semua mintak nak di-review nie. hahaha #matilerrrr. hak3