Followers

Monday, June 27

Permintaan anda ditunaikan wahai pembaca ! :)

Baru jep sekejap tadi ade seorang blogger request untuk di-review sebab jadik follower ke 202 ! huk3 tapi aku rasa dia macam main main jep. tapi takpe, nak jugak buat untuk si dia. btw, thanks oke sebab jadik follower Blog Asyraf Arif yang tidak seberapa ini. yelaa, siapalah nak baca blog buruk bersawang ibarat rumah papan yang nak roboh tak lama lagi. haha



Beliau menggelarkan diri sebagai Bella Bell. wahh loceng pulak kan ? kelass nama awak ! hikhik sesambil buat entry nie sesambil tuh lah belek blog dia. wahh ! ramainya followers dia ! aku dah rasmikan follower dia menjadi yang ke-1023 ! haa, amek nombor nie cepat. pergi beli. esok naik grand prize ! HAHAHA jangan jangan. tambah dosa aku pulak kang nanti.



Si Sengal yang Jiwang ! mesti tuan rumah pun sengal semacam kan. aku dapat rase dah. haha gurau jep ! jangan marah oke ! :) nah, ambil lah link dia. pergi terjah rumah si sengal nie. jangan jatuh cinta pulak sebab dia jiwang. ehhh ? HAHAHA
.
.
.
.
.
.
.

6 comments:

Bella Bell said...

alamak hai.. dia buat betul2 la.. malu2... hehehhee!!~


tQ dear... terharu rasa... sob~ sob~ sob~

salam persahabatan ea :)


^^

Asyraf Arif said...

hahahaha salam persahaban jugak budak sengal. hikhik !

Eazy Izzuddin said...

permintaan ku?
hehe
:P

Asyraf Arif said...

eazy : ape permintaan mu ? hahaha

Eazy Izzuddin said...

shoot dengan mu :P

Asyraf Arif said...

hahahaha bile bile saje :)