Followers

Monday, July 4

Another review for my friend :)

Taraa, kembali pulak dengan scene review me-review blog. aku macam dah addicted pulak review blog orang lain nie. aku nie bukan blogger popular pun. aku review pun belum tentu ade orang nak bukak page kan. blog aku pun habuk jep banyak. kan kan. hikhik tapi atas permintaan, aku tak kesah. hehehe

Sebuah blog peribadi kepunyaan Kal Bebeh (facebook's name) dijadikan taruhan untuk minggu ini. wahh, macam masuk rancangan muzik muzik pulak kan. oke lari topik. pfftttt -.- sebuah blog peribadi yang aku rasa takdelah peribadi sangat. banyak merepek jep budak nie ! HAHA tapi best tau. banyak information mengenai dunia artis dan modeling. dan aku rasa dia pun sesuai jadik model. kan kan kan. ce tengok dia punya header nie, haaaa. macam retis dah uols !


Hikhik sorry boboy, ter-caruts sikit. nak sentap ? sentap lah ! HAHAHA jahatnya aku kan. alaa, aku memang jahat pun. so what ?! -.- lari topik lagik ! errr, kalau rase nak bukak blog retis nie tekan kat bawah nie ade link. toink toink !
.
.
.
.
.

2 comments:

Muhd Aizie said...

Wah, suka review blog orang yeee . Kalau aku review blog kau macam mana? haha .

(mood: Tunggu turn blog aku pula. lalala)

Asyraf Arif said...

haaa, review lah blog aku yang tak seberapa nie ! aku suka. hikhikhik :)