Followers

Tuesday, July 5

Apabila entry aku disalah-fahamkan. So macam macam persepsi datang.

Hamboi, baru lepas update satu entry, keluar lagu satu entry. tadi aku bukak shoutbox, ade yang menghantar pesanan sebegini rupa. bacalah, aku print screen siap untuk korang . . . post yang kedua tuh oke :)



Aku baca dengan nada gelak sopan ala ala Siti Nurhaliza. pernah aku bertanya kat Siti, macam mana untuk menepis gosip gosip ataupun kutukan orang. dan Siti berkata . . .



So, aku assume nie as misunderstading lah. actually, bukan aku nak jadi perempuan pun. aku just kagum dengan kehebatan mereka dalam mengejar kejayaan dunia. kepada anonymous, harap anda tidak lagi salah sangka dengan entry entry saya. tiada kaitan sama ada saya gay ataupun apa. tapi aku still wondering, betul ke entry yang sebelum nie membuatkan aku nampak macam gay ? macam mana nak bagi nampak straight ea ? -.-


10 comments:

Rtp Farra Arisha said...

wondering...how dare he/she could saying like that! hufftt..

.fariza. said...

pelik. kenapa die ata mcm tu.
tengok entry lepas ok je.
silap blog kot org tu. -.-

Asyraf Arif said...

rtp : hahaha entahlah. i pun tak paham. pelik kan. hak3

Asyraf Arif said...

fariza : agaknya lah kowt. salah blog agaknya. hehehe

Faten Ahmad said...

relax laa acap.. org jeles laa tu.. jangan cepat melatahhh..(:

Asyraf Arif said...

yeahh. aku ikut cakap siti. jangan cepat melatah. hehe

Faraa Eiman's said...

arghh kabot2 !
takkan la datuk s tenangkan ko cmtu
tipu2 ! haha ;p

mesti datuk K tu , ekeke

chill la bro , standard la xD

Asyraf Arif said...

Faraa : hahaha jangan jeles ok siti reply tweet I. hahaha yeah, chill jep pun. hehe

Muhd Aizie said...

Wei! Sumpah jeles gila siti reply tweet kau!

Asyraf Arif said...

aizie : hahaha try lah tweet dia. mane tahu dia reply ke. haha