Followers

Tuesday, July 19

Contest saya dan kaca mata !

Wahh, kelass tajuk kan ! dah lama aku tak join contest contest nie. tapi disebabkan dah di tagged oleh eazy izzuddin, so join jugaklah. ada jugak modal nak update blog kann dari ditinggalkan bersawang semak samun.

Oke, first of all kita tengok banner penganjur dulu oke. (penganjur kata suruh letak banner dia, kalau tak nanti tak dapat berkat ! haha) oke tengok nie . . .


Oke chomel kan penganjur ? (ayat kasik bodek sikit uols) rancangan ini ditaja seratus peratus oleh LYA IDMA. so far banyak jugaklah aku join contest tapi haram aku nak menang ! frust gile kalau tak menang contest. rasa macam nak bunuh diri jep ! (oke tipu -.-') so dalam contest kali nie dengan tema berkaca mata kan, aku nak pertaruhkan photo yang ini . . .



Aku rasa semua orang dah tengok kowt gambar nie. sebab pernah jadik default picture aku buat sekian lamanya di Facebook ! so macam takdelah nak suprise sangat kan. hehe and i do love this picture so much ! fefeling model lah kejap kan. location kat Bukit Bintang and the photographer is Mr. Shahzamien. mase tuh saje jep teman membe aku nie buat assignment, so aku pun suruh lah dia snap gambar aku. maka terciptalah gambar ini. tragik tak sejarah gambar nie ? oke tak pun -.-'

Oke, cukuplah sampai situ sahaja. bebel panjang panjanga annoying pulak nanti. HAHA alamak, kene tagged 3 orang untuk join jugak contest nie. errr, nak tagged siapa ea ? oke think think think. dah jumpa dah siapa ! bersiap sedia lah korang. join jangan tak join, kalau tak join aku tembak sekor sekor. lalalala


oke done, byee !


6 comments:

Eazy Izzuddin said...

i like this pic hehe...
speck tu ....
thanks karena menjawab tag...
xD

Asyraf Arif said...

hahaha spect fav oke ! hahaha sama sama :)

Syeela Ismail said...

lepas join nak buat ape ? haha

Asyraf Arif said...

kau post link kau kat komen penganjur. hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

ppewwwiiit...haha

good luck...;-)

Asyraf Arif said...

hahaha thanks :)