Followers

Sunday, July 17

Akhirnya aku menjadi selebriti ! :)

Actually aku baru jep lepas buat fanpage untuk blog aku nie. aku rasa dah jadik macam trending kowt sekarang nie. tapi semua blogger popular jep yang buat fanpage. aku pun nak jugaklah torai buat satu kan. even aku tak popular pun, tak kesahlah. asalkan ade fanpage, baru nampak macam selebriti uols ! hehe

Kalau Rihanna punya fanpage dah cecah 40 juta mengatasi Lady Gaga, aku pun TAK boleh ! Rihanna terkenal seluruh dunia uols. aku nie setakat orang Batu Pahat dengan Bangi jep kenal aku. itu pun kalau yang kenal. kalau yang tak, haa inilah masanya nak kenal lagi dalam ! cewaahhh.

So dengan itu, aku dah tambah satu ruangan baru untuk like like fanpage aku aku kat tepi sebelah kanan blog aku nie. tak tahu kanan yang mane ? kau cariklah asal jumpa button like, kalau rasa nak like, sila like. kalau taknak, kene like jugak. HAHA kidding uols. ruangan baru itu kelihatan sama persis seperti ini
.
.
.


Haaa, jumpa dah ? Oke, selamat menge-like readers sekalian ! thanks for keep supporting me and keep reading my blog ! :) #hearts


18 comments:

Iffah Afeefah said...

wahhhh

retis la

nak sain hahaha

Asyraf Arif said...

nak sain ? meh sini mehh. haha

Fyqa said...

fuyyooo slebriti.

nak saiinnnn









;)

SyahmiFikri said...

wah.. gud luck!
tak lama lagi femes amous la kan.. hehehe

Asyraf Arif said...

nak sainnnn ?? meh sini mehh saya sain. haha bestnyaaa jadik selebriti. wakakakaka

muhamadsufian89 said...

wah selebriti!! nak tangkap gambar sekali boleh tak?? hehe

Asyraf Arif said...

syahmi : hahaha mane ade lah. tak femes pun uols.

Asyraf Arif said...

sufian : ape pulak tak boleh. dua kali pun boleh. haha

fathiahRAIHANA said...

alaa belasah je letak
saye tak femes pom men letak je ~
lama2 femes la tuuu kite pom hihi

Asyraf Arif said...

kan kan kan. nanti kita femes sama sama okengg. taw taw. haha

..hizamirahim.. said...

tahniah kerana dah jadi selebriti.
haha.
:B

didy nabiella said...

xmampu la nak jd artis...

Asyraf Arif said...

hizami : hahaha yeah, jadik selebriti. hak3

Asyraf Arif said...

didy : tak mampu diam. haha

::FAIZ FARISH:: said...

hebat

Asyraf Arif said...

hahahaha no lah ! kau lagi hebat :)

Eazy Izzuddin said...

retis...
nak sign ea..
hehe
xD

Asyraf Arif said...

hahaha okengg. boleh jep. haha