Followers

Sunday, July 17

Percaya atau tidak, tengok gambar ! :)


Salam readers ! Apabila aku menggunakan default picture baru kat Facebook yang teramat tidak kena dengan diri aku, ramai yang seakan akan tidak percaya. oke, first of all tengok default picture nie dulu
.
.
.


Aku pergi tengok bola weyh ! hahaha actually takdelah pergi tengok sangat pun. just datang usha keadaan jep. hehe sumpah gamat yang amat ! parking sampai ke tepi highway tunggu nak kene sodok dengan lori lori besar jep. well, semua orang tahu aku nie bukan peminat bola. tengok pun tak pernah (adelah sekali dua) tapi lepas tengok gambar atas nie, semua orang terkejut aku pergi tengok bola ! haha nak kata aku kaki bangku, oke lah aku terima. maen bola pun tak pandai. haha sedehhh !!! tapi takpe, minat aku lebih cenderung sukan indoor. badminton ke bowling ke, aku memang jaguh. oppsss, bangga pulak. hahaha

But bila tengok keadaan gamat sakan macam tadi, perasaan aku nak pergi tengok Chelsea 21 Julai nie berkobar kobar pulak. macam nak pergi beli tiket jep sekarang ! tapi malang aku nak balik kampung. so tengok kat tv jepla nanti. itu pun kalau aku nak tengok. biasalah, perasaan tengok live dengan dalam tv laen. tak percaya ? haa, pergilah tengok konsert konsert yang live. seriously jauh lebih best dari dalam tv.

So, percaya atau tidak ? aku pergi tengok bola tadikk. tolonglah percaya okenggg :)


6 comments:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

jagoh bowling ka ? ? moh lawan dengan zana nak ? ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semenjak-due-menjak.html

Asyraf Arif said...

hahaha jom lah lawan. haha

SyahmiFikri said...

wah! jaguan boling rupanya..

serius best bila tengok bola kat stadium.. hee

aqmalazmi said...

untung lah dekat je ><"

Asyraf Arif said...

syahmi : hahaha mane ade jaguan sangat pun. maen berterabur jepp. haha

Asyraf Arif said...

akmal : pindah lah kl. hahaha