Followers

Friday, August 5

Kalau aku pandai main alat muzik, dah lama aku jadik glamour !



One of my habit untuk dengar lagu lagu cover dari artis youtube. sometimes aku rasa cover version lagi best daripada yang orginal. kalau kat Malaysia kita dah ada Yuna, Najwa Latif and etc. jangan ingat orang Malaysia nie tak berbakat oke ! :)

This one is a cover version Rolling In The Deep originally by Adele and covered by Boyce Avenue. banyak lagi yang dia cover. try lah search kat Youtube. and ade lagi seorang yang memang aku suka dengar cover dia. Tyler Ward. search lah oke. Selamat menikmati muzik indah !

p/s : Yuna ade cover lagu orang kan ? ke takde ? aaaaaaaaa.


okbai :)



8 comments:

Eazy Izzuddin said...

bestnya...
itulah..
kalau tahu main alat music..
senang saja nak famous...
xD

Asyraf Arif said...

hahahaha tahu takpe kan. sumpah best gilleeeee

Bella Bell said...

teringin nak main gitar.. tapi tak reti..

Asyraf Arif said...

hahaha belajar oke bella. mesti boleh. huhu

zarina raif said...

like ur post. Ramai je yg berbakat cap.juz luck je either orn nmpak or xnmpak bakat tu.huhu..visit mine too ya

http://ina-inotluvoranglidi.blogspot.com

::FAIZ FARISH:: said...

aku pun tak reti main alat muzik

Asyraf Arif said...

zarina : kan kan kan. susah nak jadik retis nie. hahaha

Asyraf Arif said...

faiz : same lah weyhh. haha