Followers

Friday, August 19

Lady Gaga and her insanity !


Hey peeps !

For those yang kipas susah mati Lady Gaga mesti dah dengar lagu nie kan ? Lady Gaga back with her insanity. every each her performance mesti meninggalkan kesan pada dunia. tak kira lah dari segi fashion or cara dia membuat persembahan. awesome oke ! so ape komen korang ? best or tak ? for me, yang memang kipas susah mati Lady Gaga since her "Just Dance", lagu nie best ! lagu lebih kurang macam "Speechless" kot I guess. yang tak dengar lagi, silalah dengar sekarang. huhu and btw, she's stunning dalam video clip nie.

So far aku tak pernah lagi dengar lagu nie kat radio. tak tahu lah kan time aku tak dengar radio tuh dia mainkan lagu nie ke. aku bukan kerja mengadap radio 24/7. hahaha update lagu pun tengok kat Youtube jep. anything it is, enjoy lah lagu nie oke. and sesiapa yang tak minat Lady Gaga, jangan berani nak kutuk kutuk. HAHA (kemaen kipas susah mati lagi aku nie)

okbai :)



9 comments:

mr.syazwan said...

ENJOY2

;)

Asyraf Arif said...

yeahh enjoyyy :)

Eazy Izzuddin said...

yeah lady gaga

hah
pic da update..
xD

apik pehe said...

huhu..sebenarnya tak suke gaya dia

Azham Vosovic said...

suka lagu ni! huhuhu!

Azham Vosovic said...

suka lagu ni! huhuhu!

Asyraf Arif said...

eazy : hehe dah tgk dah pic :)

Asyraf Arif said...

adik pehe : bestlah dia nie. haha takpe, semua orang ada taste tersendiri :)

Asyraf Arif said...

azham : yeahh best gile right ? huhu