Followers

Saturday, September 17

"Falling In Love", said Siti Nurhaliza

Hey readers ! Assalamualaikum :)

Its been a while jugak kan aku tak update blog. since before raya lagi. oke lah paham paham lah kan. before raya busy dengan persiapan raya segala. lepas raya pulak balik kolej busy dengan assignment plus dengan test. and now baru rasa free sikit sebab dah study week. jyeaaahhh !

You guys sihat ke ? well, lately kan kejap kejap hujan. kejap kejap panas. aku pun selesema tak baik lagi since raya arituh. jaga kesihatan okeh. beberapa minggu nie ada jugaklah yang tanya kat aku kenapa tak update blog. sorry ea. sorry banyak banyak. almaklumlah raya raya macam nie haruslah memafkan insan yang lain kan. hiks.

So how's your raya going on ? havoc ? mega ? huhu for me this raya kinda boleh dikatakan agak best jugaklah kan. sebab ada je program tiap tiap hari. now pun still lagi dalam mood raya. banyak invitation open house. plus aku baru je balik dari Port Dickson. release tension before finals katanya. dengan classmate. memang meriah ! aktiviti ber-bbq di malam hari. mandi laut pukul 3 pagi. sambung pulak mandi pool after that. memang habes meriah. enjoy tak hengat dunia cerita dia. sampai tak cukup tidur. HAHA betul betul release tension nama dia. sekali sekala kene lah jugak release tension kan. kalau tak nanti stress. hehe

Btw, last monday Siti Nurhaliza buat rakaman music video untuk single terbaru dia kat Pavilion. ada sesiapa yang pergi ke ? alaa, lagu Falling In Love tuh lah kan. tengok video kat youtube macam best jep kan. tak sabar nak tengok VC dia. aku pun macam nak pergi jugak last Monday, but sadly aku ada test and presentation. dayyummm ! takpelah takde rezeki. hehe anyway, enjoy this remix version of Falling In Love by Bryan B. superb ! boleh masuk club dah lagu mak iti. hehehe



Hope you guys enjoy it ! see you on the next entry oke. take care of yourself. pada yang sakit jangan lupe makan ubat. babai ! <3


4 comments:

hafrawiey ozakawa said...

falling in love my fevet song.had download it....


done follow here.hope u follow back

Asyraf Arif said...

hhuhu yeahh. love it ! thankss for the follow :")

Eazy Izzuddin said...

suke2...
xD

New Hottest Entry =) : Contest Annouced! Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin?!

Asyraf Arif said...

yeahh. suke gile kan ! hehe