Followers

Friday, May 21

akhirnyaaaa...


ouhhh. sememang-nya secret recipe tiada tandingan dalam resipi resipi kek terhebat abad ini ! haha having some great time at secret recipe. moist chocolate cake menjadi pilihan hatiku sejak dari dulu lagi. heeee~ setelah lama aku mengidam secret recipe, at last dapat gak merasa kegembiraan dengan cokelat cair ito ! yummy yummy. asal-nya aku macam terasa nak makan egg tart. dan dan pulak membe aku ajak lepak secret recipe. aku dengan tanpa segan silu pung ape lagi. start motor broom broom laa. haha mengidam macam orang mengandong lak ! maybe sebab aku dah lamer tak menjamah cake kat secret recipe kowt. tuh yang menjadik "kengidaman". hahaha (ade kew perkataan tuh?) lala~

tapi kan, aku pelik laa. lately, aku punyer selera makan dah berkurang. makan cake tuh just a slice. dah kenyang. aku takde pulak terasa nak order chiken chop kew, tom yam kung kew. makan cake jepp. hmmm. padahal pagi td just makan roti bersama mentega dan taburan gula jepp. (wahh ! shedapp !) dolu, klow kat rumah, aku laa raja santap menyantap. haha now macam dah kurang. hairan hairan.

2 comments:

una said...

bukn sume cake secret rcipe sodap , hahaha

acap said...

hahaha// mmg laa.
tp kebanyakan nyew sumer shedap ! =))
xley lawan kedai2 laen.
BWAHAHAHA !