Followers

Wednesday, May 26

if i could...

  • kalau boleh saya nak balik kepada zaman persekolahan.
  • kalau boleh saya nak berjumpa SITI NURHALIZA. jangan jeles ! haha
  • kalau boleh saya nak jadik anak yang soleh.
  • kalau boleh saya nak jadik palajar terbaek !
  • kalau boleh saya nak bergelak tawa hari hari.
  • kalau boleh saya nak makan cekelat setiap hari. *gumuk plak nti* ;DD
  • kalau boleh saya nak sempurnakan solat yang kerap tertinggal. *subuh laa biasanya*
  • kalau boleh saya nak jadikan orang yang ade di-sekeliling saya sentiasa happy ! smile always babe. like this =)
  • kalau boleh saya nak menonton favourite movie tanpa rasa jemu dan muak.
  • kalau boleh saya nak berdiri di sebelah perdana menteri dan tangkap gambar. *say cheesseeee !!*
  • kalau boleh saya nak menjadi penyanyi paling berjaya dan populer di dunia ! ;DD
  • kalau boleh saya nak berada di tempat tempat yang menenangkan setiap masa bersama family.
  • kalau boleh saya nak menjadi photographer berjaya !
  • kalau boleh saya nak melancong ke seluruh dunia dan ber-shopink larh weyh ! haha
  • kalau boleh saya nak buang tabiat buruk yang ada dalam diri. *ape ea?*
  • kalau boleh saya nak berhari raya setiap masa. sbb buleyh jupe cousin n maen mercun n meriam segale dan makan tanpa segan silu sehingga gemmokk !! haha

*tapi bukan semua permintaan kita akan tertunai. if dapat tertunai semua nie memang sempurna hidup larh ! yang penting niat kene betol dan berusaha mencapai-nyew. kaw boleyh larh ! ;DD*

11 comments:

honeyDEW said...

kalau boleyh saia nak gila dgn acap yg dulu2
huhu..

acap said...

knp-kah? da xshamer mcm dolu kew???

honeyDEW said...

acap yg dlu 2 dah ilang kowt
:D

dalf i.t.u aku said...
This comment has been removed by the author.
dalf i.t.u aku said...

acap yg dulu kat mane eh..?lame kot dyer ilang suda.rndu yg dulu same2 gila :) huk3

acap said...

aienz : alaa. shamer jep pung nie haa. maner de ilang. ishh.

dalf : ade jepla. now xgiler kew? haha

Indiscretions said...

haha... coincidently terjumpa blog ko...lala

cerita si lengang said...

lau ley...
ak nk blaja kt clz 3A lg..
yg ak tersatu clz dgn dk yg suker ktawe jew..x henti2..
lau ley..
k0 mmg de besh kwn yg pnh ak jmpe..
always keep in my mind..;)

acap said...

danny : tbe2 lak kan jupe belog aku. haha maner ko jupe??

ena : hahahaha// betol tuh. 2006 always in my mind. wont never forget that moment. sumpah besh ! bergelak sakan. hahaha

Indiscretions said...

aku jumpa kat blog kwn aku...ingat prince manalah...rupanya ko..haha

acap said...

ouhh. belog kawan ko yang maner??