Followers

Tuesday, June 8

CAKAP DENGAN TANGAN !!

dah nak abeh cuti baru laa nak dapat kerja kan. at least dapat gak laa menghilangkan segala rasa buhsan berbagai. daripada duduk terperap kat rumah. da macam ikan pekasam. sabo jepla nakk. haha kembali kepada kerja yang pernah aku wat after SPM. promoter broadband. kalau dulu aku more to streamyx. but now im employee of celcom sdn. bhd. not bad laa. aku da biase daa dengan produk dia. so nak pujuk customer boleyh laa. so-so. ayat kena laa manis kan. haha tp aku bukan player oke. xpasang banyak banyak awex or skandal. ito tersangat laa bukan ACAP. ayat manis kat customer jepp. yelaa, klow xmanis, macam maner nak dapat komisyen weyh !

last weekend ade sale kat kota tinggi. PC FAIR laa sangat kan. hampeh jepp. wat kat tempat macik beli sayur. tolong laa. haha pilih laa tempat yang sesuai. ermm, tapi berjaya gak laa aku pujuk memujuk customer. hehe dah letak gule banyak banyak dalam mulut. bior manis jepp rase. wakakakakaka// sumpah penat tahap gaban menggiler vavi punyer arh ! berdiri start from 10a.m. until 10p.m. mmg seronok laa kan ! haha anyone yang nak urut mengurut aku? haha kiddin jep laa. lalala~

dalam mase 3 hari kat kota tinggi, sumpah saket perot ! bergelak tawa xhengat kaw ! lantak laa ape orang nak ckp kan. ADE AKU KESAH?! CAKAP DENGAN TANGAN LAA ! haha dapat pulak membe yang memang giler tahap hospital tampoi nyew patient. hahaha sumpah penat ketawa jepp. aku klow da gelak paham paham jepla kan. nak runtuh supermarket tuh. yang penting happy. weeee~

biler dah jupe membe membe aku nie. biler bergabung-meletup-ahh. hahaha memang tersangat kebengongan laa jadik nyew. pasneh masing masing da nak balik kampus masing2. entah biler laa dapat jumpe lagi kan. gonna mish u guys. lap u larh ! muahx muahx. hahaha


4 comments:

adriad (^_^) said...

eloo bro. gua dtg komen ini tempat.. lu igt gua takot ka sama lu ponya kawasan gelap ni. piirahhh..

heheheheh~

acap said...

hahahaha// this is my territory. jangan nak wat hal derr. haha

Indiscretions said...

betol ke ni cap tak pasang banyak?
atau sekadar kata2 manis untuk menarik perhatian sang dara? ahha

acap said...

hahahaha// siot ko kan. ko hengat aku player macam ko??? haha