Followers

Sunday, August 15

ohh men !



sungguh ke-tidak ke-cukupan ke-tiduran since last weekend. macam macam aktiviti yang aku lakukan dan bersengkang mata. biler nak tidur puas puas nie ? hmmm. berjalan sana sini. weekend jangan cakap laa. rumah tuh takkan nampak aku. HAHA !! weekdays pulak sibuk buat assignment. dengan test berbagai haa. jawab ikut logik akal saja. lalala~ minggu yang memang membuatkan aku menjadik sangat bin tersangat giler ! kesian kan aku. tak kesah laa. as long as aku boleh berpuasa dengan sempurna pun oke. aminnn~

petang tadi aku berbuka puasa bersama kawan kawan yang giler tuh. alaa, yang dulu aku cakap macam patient hospital tampoi. memang puas laa aku gelak tadi kan. tak hengat haa kaw ! makan tak nak meriah pulakk kan. berbuka puasa dekat Kampung Baru Kuala Lumpur. orang kate kat sane kalau time puasa meriah ! so saje jepla nak try test market. memang meriah ! first time aku pergi sana. besh jugakk laa. hehe// memang ramai kat kedai makan tuh. dengan bazar yang giler gempak habes ! (padahal same jep macam bazar laen) saje jep kan nak puji lebih lebih. HAHAHA !! suasana kampung yang dirasai, even belakang kedai dah nampak KLCC. tak kesah laa. as long as dapat rasa suasana kampung. lamer dah tak balik kampung nie. rindu pulakk kat kampung halaman. sob sob sob~ boleh tak nak nanges sekejap ? uuuwwwwwaaaaaaaaaaaa !! oke dah puas. HAHAHAHA !! oke aku akui memang aku giler time nie. who cares ?! as long as hospital tampoi tak dapat detect aku, tetap jugakk aku menjadik giler ! HAHA// ehh. ape aku merepek nie. arghhh. post melalut di pagi buta. sorry guys.

p/s : gambar tiada kaitan sama ada mati atau hidup dengan entry kali ini. sekian

No comments: