Followers

Wednesday, September 1

Selamat Hari Lahir Acap !

Tanggal 28 Ogos memang aku nantikan setiap tahun. tahun nie aku menyambut ulangtahun yang ke - 19. makin hari makin tua sudah. bersyukur juga sebab aku masih hidup di atas muka bumi ini. Alhamdulillah. tapi terasa sunyi pulak pada birthday aku tahun nie. terasa sangat berbeza. even aku keluar dengan buddies pung still rase sunyi. tak-taw laa kenapa kan. bukan nak kate bosan dengan dorang. tapi perasaan aku jep yang macam nie. aku keluar hangout dengan dorang pung aku tak banyak cakap sangat. maybe aku perlukan seseorang yang boleh buatkan aku kembali seperti dulu. tapi takpe laa. just forget about all those things.

Hari nie dah 1 september. lambat pulak kan aku update blog about my birthday. malas jep rase haa nak update. tak-de mood langsong nie. otak beku, taktaw nak tulis ape. rumit betol. haishh. semuanya nak malas malas belaka. ape nak jadik kan. lupekan yang ini. next paragraph please !

oke - mood ghayer dah datang ! last sunday I went to KL. shopink with my buddies. baru 1st draft shopink. final draft akan dilakukan pada hari sabtu ini. InsyaAllah if aku rajin. gigih haa pergi bersesak sesak kat KL tuh. adeyhh~ just another 2 weeks to celebrate the eid. rase tak sabar nak balik kampung nie. hopefully this eid will be more happier than before. main mercun meriam bagai ! seronok ohh ! hilang tangan baru taw. tapi itu laa yang dinamakan ghayer untuk teenagers yang berasal dari kampung macam aku. memang fun abes ! duet ghayer lagi. kalau laa dapat lagi kan tahun nie. dah 19 tahun kowt haa. tue sudaa. tak sabar jugak nak jumpa dengan family. miss them a lot ! I think its enough laa kowt for this entry. terlalu blank di pagi hari. adeyhh~ anything akan di-update oke. wait for the next entry oke ! have fun with holiday. haa lupe plak, SELAMAT HARI MERDEKA MALAYSIA !

2 comments:

.:AzzR!QuE !kHwAn:. said...

Happy Birthday again dude,,
-iq-

acap said...

thanx iq ! hehe