Followers

Sunday, January 16

Arghh ! Demam ! Panassssss.


Demam ABPBH kini bermula. Top 5 list telah diumumkan. well, perubahan yang kita rasakan adalah penarikan diri Siti Nurhaliza dari ABP. every year mesti dia akan naik ke atas pentas ABP untuk menerima award. tapi tahun ini hanya sebagai performer. itu pun kalau ada. tapi rasa rasa ade kowt performance dia. kalau tak mesti jadi hambar event nie (aku memang fanatik Siti pun ;p) antara award yang menjadi perhatian ramai adalah penyanyi wanita paling popular. siapa yang bakal mengungguli award itu selepas Siti Nurhaliza ? satu tanda tanya yang besar di situ (event font aku small, tetap jugak nak cakap tanda tanya besar uols) tak nak cakap banyak lah. mari kita lihat top 5 list for this upcoming ABPBH. the nomi-nominees are...
Artis Baru Wanita Popular :
Adira
Ana Raffali
Mizz Nina
Nurul Elfira Loy
Nur Syuhaida @ Dottie
Artis Baru lelaki Popular :
Daus
Maulana
Shahir
Sharnaaz Ahmad
Shahz jaszle
Artis Komedi Wanita popular :
Didie Alias
Kencana Dewi
Noorkhiriah
Raja Azura
Sharifah Shahirah
Artis Komedi Lelaki Popular :
Along
Angah
Johan
Nabil
Zizan
Penyampai Radio Wanita Popular :
Abby Fana
Fara Fauzana
Linda Onn
Raja Azura
Sharifah Aleya
Penyampai Radio Lelaki Popular :
Aznil Hj. Nawawi
Faizal Ismail
Halim Othman
Kieran
Salih Yaacob
Pengacara TV Wanita Popular :
Cheryl Samad
Fara Fauzana
Nurul Syuhada
Raja Azura
Sharifah Shahirah
Pengacara TV Lelaki Popular :
Ally Iskandar
Awal Ashaari
Aznil Hj. Nawawi
Jimmy Shanley
Zizan
Pelakon TV Wanita Popular :
Fasha Sandha
Lisa Surihani
Noorkhiriah
Scha Al-Yahya
Tiz Zaqyah
Pelakon TV Lelaki Popular :
Aaron Aziz
Ady Putra
Fizz Fairuz
Remy Ishak
Shaheizy Sam
Artis Duo Berkumpulan Popular :
Ana Raffali/Sohaimi Mior hassan/Ultimet
Azlan & The Typewriter
Bunkface
Meet uncle Hussain
6ixth Sense
Penyanyi Nasyid Popular :
Hijjaz
InTeam
Mirwana
Rabbani
Raihan
Penyanyi Wanita Popular :
Adira
Ana Raffali
Alyah
Stacy
Yuna
Penyanyi Lelaki Popular :
Aizat
Anuar Zain
Black
Faizal Tahir
Shahir
Pelakon Filem Wanita Popular :
Diana Danielle
Lisa Surihani
Liyana Jasmay
Maya Karin
Scha Al-Yahya
Pelakon Filem Lelaki Popular :
Aaron Aziz
Bront Palarae
Remy Ishak
Shaheizy Sam
Shamsul Yusof

2 comments:

Eazy Izzuddin said...

ABP pula...
aish2...
jom tengok live?
hehe

Asyraf Arif said...

jom jom tgk live. dapat tiket jangan dilupakan saya ini ;p