Followers

Wednesday, January 12

shut up NO shut up

Hey readers !

Lame jugak aku menyepi dari dunia blogging. During the semester break, terlalu busy dengan kerja kerja kerja. so macam agak takde mase nak update blog. lepas tuh rase macam malas ade jugak. banyak story nak cerita, tapi malas nak update. kekurangan idea sudah. hehe but now I'm back dengan coretan coretan yang mengarut! Welcome to 2011 Asyraf Arif ! ;p

Tahun 2011 bermula dengan incident yang sangat sedih. sedih sangat. sangat sangat ! rase nak menangis jep. tapi dah habis airmata. huarghh !!! I'd lost my phone last week. feel so damn very sad ! Haih ! nothing to do without that phone. the first and only phone that I bought with my own money. hampir setahun jugak phone tuh aku guna. hilang tak tahu ke mana. nak kata phone aku ade kaki, rase macam takde. takkan dye nak lari pulak kan. aku jaga dengan elok phone tuh. takkan dia nak tinggalkan tuan kesayangan dia nie. (kadang kadang jatuh jugak. normal lah kan ;p) just hope the miracle will happen. or maybe ade sape sape nak hadiahkan Blackberry Torch ke, iPhone 4 ke. hehe kedua dua tapak tangan saya hulurkan ;p

Its too late ke for nak wish Happy New Year ? hmm, kesah ? HAHA Wish you guys Happy New Year 2011 ! Hope this 2011 will be more meaningful than 2010. Btw, Kenapa Yuna tak menang AJL last sunday ? AJL punyer cerita akan diceritakan kemudian hari. Take care readers ! Love ya ! :-*

2 comments:

Eazy Izzuddin said...

haaa...
update pun...
lorh new year hp hilang ea...
sabar2...

AJL?
bole lah hehe
;P

Asyraf Arif said...

Dugaan awal tahun kan. sabar jepla. huhu!

check out the AJL entry. hehe