Followers

Saturday, February 5

Sekejap jep dah seminggu :(

Pejam celik pejam celik pejam celik dah tak tercelik. mata cramp. HAHA boleh macam tuh ? kidding sajo. sekejap jep cuti mid-term habes. macam tak rasa cuti pulak. aku duduk rumah menghabiskan masa online 24 jam! bangun tidur on lappy, online. tapi normal lah kan. semua pun macam tuh jugak. so, takde nak kesah ape lah. tapi aku musykil, selalu kalau aku balik kampung, aku jarang nak nampak rumah. sebab aku akan hangout sampai tak reti balik rumah. tapi kali ini aku jadik macam anak dara gitew. duduk terperuk kat dalam rumah. maybe sebab rumah banjir kot. so aku fikirkan, "ahh, malaslah nak meredah banjir tuh". best jugak duduk terperap kat rumah kan. kalau selalu sangat berjalan pun menghabiskan duit. kalau duit banyak beriban takpe. huhu!

dah nak habes holiday barulah aku terfikir, ade assignment tak ea ? tapi tak payah nak fikir sangat kot. kalau ade pun, bukan aku bawak balik buku pun. hehehe alaa, kalau aku bawak balik buku, memang takkan aku sentuh buku tuh. sumpah! so, macam membebankan pulak nak bawak kehulu kehilir tapi tak digunakan. betol tak ? haa, pandai kan aku kan (sebenarnya malas nak buat assignment) takpelah, dah balik sana nanti buatlah. tiba tiba aku terfikir, nanti bila aku dah habes study, ade ke kerja untuk aku ea ? aku nie mulanya nak ambil masscomm, tapi dapat pulak jurusan perbankan. ehh takpelah, tunggu next entry nanti aku continue the story mory. hehe jeng jeng jeng! ;p

8 comments:

Eazy Izzuddin said...

confirm balik kg ni sehelai sepinggang je kan..
ahha..
tanpa buku..
welcome back :P

DanieL AdiE said...

cepatnye mase berlalu..

Muhd Aizie said...

aku pun rasa cuti kejap jee . ni dah nak balik dahh . lepas ni tercampak lagi aku kat bumi kuala lumpur tu . nak duduk johor jeeeeee rasanya ! ermm . tak pe . kita belajar . anggap semua tu dugaan okey !

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kalau ko duduk kutup utara ke kutup selatan malam lebih panjang dari siang baik ko dudok sana... lama sikit

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

mmg punnnn seminggu sekaranggg tak kita sedari pun berlalu

Asyraf Arif said...

eazy : harus lah sehelai sepinggang sahaja. huhu

daniel : tahu takpe. pantas sahaja kan.

Asyraf Arif said...

aizie : well, nak buat cmane. nakme pun student kan. hehe

Asyraf Arif said...

afzainizam : jauh nyew kutub utara kutub selatan. HAHA