Followers

Wednesday, June 15

Banner award ! :)


Wahh, online Facebook tadik, ade orang post kat wall aku. taraaa, dapat banner award sebab jadik follower dia yang ke 800 ! huk3 kelass kan. dia popular. biasalah, mestilah dia nak hargai follower dia kan. so, thanks to the owner of The Teenage Blog ! semoga kita lebih mesra mesri dalam blog mahupun facebook or twitter ! semua aku nak cakap tau. panjang tak ucapan aku. dollah cantik kat depan suruh cepat habeskan ucapan ! oke done ! :)

Serba sedikit entry pasal blog aku. oke bangga sekejap ! 799 followers dia akan kenal aku. kalau tak kenal aku sepak sekor sekor. HAHA kidding sajo :)

Supposedly award banner nie bergerak gerak. tapi sebab aku print screen kan, so dia taknak bergerak. oke whatever ! bergerak ke tak ke, asalkan korang boleh tahu kan aku follower yang ke berapa ! HAHA nak tengok yang bergerak gerak punya tengok kat tepi nie oke ! tengoklah sampai lebam ! :)

14 comments:

Rizwan Ewan said...

wa! cptnye buat entry..hehe.. popular? tk la..wan pun biasa je... tk de yg beza pun.. just follower yg berbeza..heheheee..

ok... :) klau ada pape.. tnya je wan..2pun klau wan bleh tolong..huhuk.. hehe..

btw, thanks juga.... =)

aqmalazmi said...

wah engkau.....tahniah le..heee

Asyraf Arif said...

rizwan : hahaha popular lettew ramai follower kan. huk3 kelasss. oke beb. anything tanya saja sama you oke ! :)

Asyraf Arif said...

akmal : erkk, kau suka jeles dengan aku kan ? HAHA

aqmalazmi said...

kalau aku jelous pon ade nyusah kan kau kew??nyiahhahahah

Cik Rose Cute said...

Tahniah!!!

Follow kamu

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

SyahmiFikri said...

wow.. tahniah!

btw.. i follow u!

nice belog.. =)

::FAIZ FARISH:: said...

tahniah

Eazy Izzuddin said...

wah tahniah2... ;)
xD

Asyraf Arif said...

aqmal : eeee, kau nie ! malas cakap dengan kau. HAHA

Asyraf Arif said...

cik rose : hyeee thanks follow. nanti i follow you back oke :)

Asyraf Arif said...

syahmi : hehe thanks. you have nice blog too ! :)

Asyraf Arif said...

faiz : thanks :)

Asyraf Arif said...

eazy : haha bile nak photoshoot nie ?