Followers

Saturday, June 18

Hidup tanpa internet bagaikan ... pffftttt !

Hello guys and ladies ! (ade budak budak bawah umur ke yang baca blog aku ?) oke boys and girls ! HAHA kenapa aku senyap dalam beberapa hari dari dunia maya ea ? semua tertanya tanya. kenapa takde dalam twitter. kenapa tak update new status kat facebook. haish korang nie. kalau aku post tweet berjuta juta dalam satu saat korang serabut pulak. haaa, nie mesti kes rindu aku kan ? tahu dah. mengaku jepla. takde orang lain tahu pun. hikhik :)

Well, broadband kene potong. so that's the reason why I'm not in this cyber world. berada dalam dunia realiti sebentar. tapi serius hidup rasa sangat tak tenteram tanpa internet di sisi. haiyoo, mati kutu aku dibuatnya ! selalu before pergi and balik kelas, mengahadap lappy online memang kerja aku kan. but since broadband dah kene potong, tak dapek den nak menolongnya ! tapi dah bayar dah. nie yang nak update semua nie. bersedialah untuk berasa annoying dengan Asyraf Arif oke ! jangan tanya kenapa timeline twitter korang penuh bertepek dengan muka aku. dan jangan tanya kenapa kalau notifications facebook korang berjuta juta lemon ! hahaha

Since dah masuk new semester nie kan, rase macam dah lame tak ber-photography. rindunya saat saat berada di hadapan kamera weyh ! (wahh, macam Tyra Banks dah pencen aku nie !) oke, fefeling model sekali sekala takpe kan. kesah ? haha I just love being in front of the camera. that's the way for me to remember all those memories of my life. sometimes, tergelak sendiri pun ade jugak tengok gambar sendiri. but, all those memories give you the smile. and you feel like you wanna back to the past. isn't it ? I missed my school moment a lot ! being with friends in a class, studied together, laugh and everything lah about school. seriously I missed that moment. nak pinjam laci doraemon tuh boleh ? balik ke masa lampau sekejap. huhu YANG boleh lah kan. anything it is, just keep moving and let the past go with the flow :)




6 comments:

Eazy Izzuddin said...

welcome back!..
patut lah menyepi..
broadband kena potong hehe...

eh lensa ku inginkan mu :P
xD

Asyraf Arif said...

marilah marilah ! aku bersedia pose diahadapan lensamu itu :)

Eazy Izzuddin said...

bilakah? hehe

Asyraf Arif said...

you set the date :)

SyahmiFikri said...

gud2..

welcome.. penah gak rasa takde tenet!

haishh.. mcm org tak betol jadinya.. hehehe

Asyraf Arif said...

HAHAHA itulah pasal kan. taktaw nak buat apa dah kalau takde mentonet nie. haish