Followers

Wednesday, June 15

Blog Asyraf Arif sudah tiada pembaca ?

Errr, sedih bunyiknya kan. HAHA tapi aku sentiasa cool. kalau dilihatkan blog Asyraf Arif semakin kurang mendapat respon daripada pembaca. i don't know mereka itu silent readers or dah tak ikut perkembangan semasa blog ini. huhu maybe sebab aku dah jarang update kowt ? blogwalking pun dah malas. HAHA busy LOL. entah kenapa sekarang mood blogging dah berkurangan. mood twitter membuak buak. hari hari dok online twitter. kemaruk dah aku nie ! facebook pun macam dah bosan kan. twitter jepla yang best buat masa sekarang nie.

Oke now mood blogging dah kembali. nak mengumpul pembaca setia semula. huk3 kene rajin blogwalking lah macam nie. haiyoo malasnya. HAHA jangan malas malas. nanti pembaca pun malas nak baca or even bukak blog kita. betul tak ? haaa, so kene lah rajin selalu blogwalking. mesra mesri dengan peminat uols. dah macam retis dah ! suka nya aku dunia glamour macam nie ! taksub taksub ! pffft -.-

Ehh, dah pukul 2.30 pagi dan aku still tak tidur ? esok pepagi buta ade quiz. study hape pun tak. oke tiru ! wajib oke ! nak tidur dulu lah. malas layan korang dah. HAHAHA goodnight people ! :)

9 comments:

Cik Puan Bunga said...

Padan muka. sapa soh malas update?
errr twitter best heh?

EriNia said...

ko pulak ada bace blog aku ke??

Asyraf Arif said...

miss yatt : haha malas nak update. haha twitter best gile !

Asyraf Arif said...

nania : ade lah weyhhh. kau jep tak perasan. haish

Rizwan Ewan said...

huhu! twitter memang best! =) tpi blog pun apa kurangnya..hehe

Rizwan Ewan said...

ayraf dapat award la.. tengok sini

http://rizwanewan.blogspot.com/2011/06/follower-bertuah-wan-yang-ke-800.html

Asyraf Arif said...

rizwan : haha twitter paling best ! haha eyhh, dapat award pulak ? oke ini best. thanks a lot ! :)

Eazy Izzuddin said...

still ada pembaca..
im ur fan...
hehe
xD

Asyraf Arif said...

really ? well, im glad still have a reader. heeh :)