Followers

Friday, July 8

Sebab satu perkara, menyusahkan ramai pihak ! -.-'

Semua tahu dah kan pasal BERSIH yang bakal berlangsung esok. so ramai yang merungut dalam twitter sebab stuck dalam jem. simpati jugak kat dorang, tapi tak boleh nak buat apa apa lah kan. just bersabar dan sabar. my friend kata dah 3 jam stuck dalam jem tak bergerak langsung ! stuck dekat highway PLUS after tol Sungai Besi mengala masuk ke Kuala Lumpur. orang ramai siap keluar kereta dok borak borak dan beli makanan kat stesyen minyak lagi. cool gile ! HAHA and ade my friend tweet, ade satu kereta kakak tuh kehabisan minyak, then ade yang jalan kaki pergi tolong belikan minyak untuk kakak tuh. so generous malaysian people ! love uols ! :)

Btw, for those yang tak tahu jalan mane yang bakal ditutup esok, take a look at this :


Lebuh Ampang
• KLCC
• Bank Negara
• Dataran Merdeka
• Sogo
• Chow Kit
• Menara Sultan Ismail
• Masjid Negara
• Jalan Raja Chulan
• Jalan Ipoh
• Sentul
• Jalan Tuanku Abdul Rahman
• Jalan P.Ramlee
• Jalan Bandar
• Subang Jaya (Near Segi)
• Sunway Pyramid and Subang Parade
• The Federal Highway
• LDP


Selamatlah untuk berkurung di rumah esok ! Happy holiday people :)



12 comments:

Faten Ahmad said...

nampaknya kau x boleh nak berjalan-jalan lah esok..(:

weii, aku da balik melaka, datang kenduri kawen ayong x??

Asyraf Arif said...

ahahaha itulah pasal kan. haish.

tak kowt. aku ade test lag weyhh.

Nur Syazana Mohammed Sani said...

baru terpikir nak lepak =='

padehal key el jao dari rumah :P

moh la tinggal kutukan bernas d entry terbaru zana ^^

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/jadi-popular-hanye-dengan-1-click.html

Azam Shah said...

nasib la aku dah balik jb :)

Nour Akmal said...

sy hanya boleh geleng kepala je..buang masa semua ni..

Muhd Aizie said...

Campus aku dekat saja dengan dataran merdeka tu. selamatlah sekrang ni tgh cuti semester. kalau tak, fuhhhh memang aku dah join sekali dah . hahaha

Asyraf Arif said...

syazana :hahaha ape lah kan. kalau dekat takpelah jugak. hak3

Asyraf Arif said...

azam : alaa, tak haci ! dah lama tak balik johor. errr -.-

Asyraf Arif said...

nour : yup sangat buang masa oke. buang karen sajo !

Asyraf Arif said...

aizie : study segi ea ? hehe

Muhd Aizie said...

tak laa . aku budak aswara ;)

Asyraf Arif said...

ouhh aswara. hehe dekat dengan dataran merdeka. oke paham. hehe