Followers

Monday, December 31

Journey through 2012. This is the real comeback !

Hello !
Assalamualaikum !

It has been a year I've left this blog without posted anything on it. This is the real comeback of Asyraf Arif ! I've been searching for a right moment to blogging again. And I think this is the real time to face people. Hello hello hello readers ! I'm glad to write something on this blog after a year I remain silence. There's nothing happen to me. I'm just fine. I'm still on my way to find myself. Since 2012 has come to the end, I found that I've learned a lot through this year. There's so much to tell. A lot of experience to share !

Okay, sepanjang setahun aku menyepikan diri, aku rasa diri aku sedikit sebanyak berubah kepada yang lebih baik. Alhamdulillah dan syukur ke atas diriku. And, a big giant huge thanks to the people who gave me a very good advices through all this year. Well, as we can see on my last post, azam tahun 2012 sudahpun ditunaikan. alhamdulillah sekali lagi. Final year - done ! Graduation - done ! Next level (degree) - In progress !

Since I've not posted anything on this blog for a year, so I'm gonna share you the precious moment through 2012 !

Well well well, awal tahun of course I'm glad sebab dah start my final year on my diploma. siapa yang tak excited nak habis belajar kan. aku rasa semua orang excited. and of course excited untuk dinner or so called pre-graduation night with a theme, "Colours of Bollywood" ! The dinner was amazing ! yang lelaki dah macam Shah Rukh Khan and ladies pulak semua macam Kajol ! haha everything went so well ! take a look at this !

Pre-graduation night - Dewan Seri Endon Putrajaya

Sejurus selepas habis final exam, I'm free ! It is time to make a big transformation. I got a new haircut and get a new look. biasalah anak muda, nafsu membuak-buak nak buat itu ini. well, a good boy turns evil sometimes. haha

Syeela and me selepas keluar daripada saloon. New haircut, new colour and new look!

After several months we're not gathering, here we comes the Marians ! masing-masing dah busy dengan kerjaya masing-masing. aku pun dah start kerja sementara menunggu panggilan untuk futher degree. mereka yang lain ada komitmen masing-masing. agak lama jugaklah baru boleh gather macam nie. I miss them so much ! there's no friends like you guys on this earth. teman ketika gembira, sedih, sunyi. semua kami kongsikan bersama :(

Small gathering at Ben's Pavilion. What a precious moment ! :*

Since there is nothing to do during the break, I decided to work for a moment. I gotta worked at Levi's Store at KLCC for almost six months! I got to meet new colleague. everyday we met and I think we're kinda like siblings! aku dapat merasakan sesuatu yang baru. yela, setelah tiga tahun belajar, and this is the time to face the new world. new experience. it definitely taught me a lot. become more matured and become more discipline! mana tidaknya, kena bangun pagi-pagi berkejar dari Serdang ke KLCC sebab nak kejarkan punch card. tapi selalu jugak lewat sampai supervisor tak boleh nak kata apa dah. aku otai pulak dalam store. HAHA anything it is, it such a wonderful moment and i learned a lot !


She's the craziest woman on earth !  I love you so much sista ! 


Towards Aidilfitri I got to meet my former teacher. Ohmai, I've never seen her for almost two years I guess. selalu dengar adik aku bercerita je pasal dia dekat sekolah. semakin nakal nampaknya yee missy! haha but every year aku takkan pernah missed untuk wish happy teacher's day. even dalam facebook pun jadilah walaupun tak berjumpa kan. ingatan di hati tetap ada walaupun beribu tahun tidak berjumpa. cewahhh !


You're the greatest and superb teacher on this earth missy !

During September, I got the chance to further my study to degree. Jyeahhh! Marketing is my first choice and I got it ! actually I'm super nervous about all this. yela, ramai kata degree nie susah. banyak sangat cabaran, banyak sangat benda yang kita kene buat. so far alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. cuma I can't deal with calculation subject. aku memang bodoh kira-kira. seriously! tapi I try to focus on my study and try to get a good result. aminn!

After registration. Sangat smart dengan berkemeja dan ber-slack. no doubt! HAHA
And here it comes to the end and climax of the story. it's a graduation day ! I've been waiting for this moment for three years. what a great moment to share with my family and friends. tiada yang lebih bermakna untuk ibu bapa selain melihat anaknya berjaya. alhamdulillah aku dapat tunaikan impian kedua ibu bapaku. walaupun result untuk diploma tidak berapa memberangsangkan, tapi aku akan cuba lagi in my degree. insyaAllah :)



Those great moment of my life through 2012 akan sentiasa berada dalam ingatan aku untuk selama-lamanya. pengalaman yang lepas akan aku jadikan pengajaran untuk aku jadi lebih matang dalam meneruskan hidup pada masa akan datang. semoga aku dapat mencapai cita-cita aku. dan semoga aku dapat merealisasikan resolusi untuk 2013. insyaAllah. 

Btw, Happy New Year guys ! Have a blast year ahead. Wish all your dreams will come true. Semoga anda semua akan menjadi lebih gembira Enjoy your life people ! Semoga kita berjumpa lagi pada tahun hadapan (padahal esok je dah tahun depan. haha!)


Best of luck !
Asyraf Arif



8 comments:

Cik Puan Bunga said...

Oh Acap! (T____T) Seriously touched! Me love you so much!

Amirah Marliza said...

kau ni x citer pon psal JBM3B. :P

Asyraf Arif said...

cik puan bunga - me love you too missy! xoxo

Asyraf Arif said...

amirah marliza - alaa, terlupa pulak nak cerita. haha next year aku cerita ea? hikhok

nik ros said...

byk kenangan manis di tahun 2012 yea. so hope tahun 2013 akan lebih manis :)

Asyraf Arif said...

nik ros : insyaAllah 2013 akan memberikan semngat dan hidup yang baru ;)

Eazy Izzuddin said...

oh dear ...
have a great journey 2013 !
:D

Asyraf Arif said...

thanks eazy! :D